Kopierede/fra hoften

Under den store retssag mod venstreradikale Redox i 2013-14 kom det frem, at Enhedslisten-MF’er Rosa Lund delte adresse med en Tue Jakobsen (tidl. Simon Hansen, født 1986), der var sigtet, men blev frikendt i sagen. Hun røg ud af Folketinget i 2015, men blev genvalgt i 2019, og er i dag partiets ‘demokratiordfører’ og ‘retsordfører’.

Den slags er værd at huske på, når hun i dag på Facebook hyggesludrer indforstået med Andreas Bjerring Tobiassen (tidl. Hartmeyer, født 1984), der under nævnte retssag blev dømt for politisk motiveret hærværk, og besiddelse af hacket materiale. Redox-serveren med oplysninger om op imod 6.000 politiske modstandere, var fysisk placeret hos Henning Hartmeyer, Bjerring Tobiassens far. Begge er organiseret i Enhedslisten Fredericia, og stiller op som henholdsvis nummer 5 og 7 til det kommende kommunalvalg.

Der er aldrig langt fra Enhedslisten til Antifascistisk Aktion og Researchkollektivet Redox, og næste gang den røde demokrati- og retsordfører problematiserer Generation Identitærs demokratiske aktivisme, så ved man hvorfor.

Collage: Rosa Lund og Andreas Bjerring Tobiassen på Facebook, 23. marts 2020

Rosa Lund liker AFA-leder Andreas Rasmussens tweet, 20. juni 2021

ANNONSE