Nyt

Enhedslisten står bag muslimer i tykt og tyndt, når det kommer til familiesammenføringer, åbne grænser og bortforklaringer om kriminalitet.

Partiets retsordfører går dog så langt, at hun kalder det ‘skrækkeligt’, at den kriminelle indvandrer, Helmi Mossa Hameed, onsdag eftermiddag påkører og dræber en femårig pige.
Den muslimske dødsbillist flygter til fods fra ulykkesstedet.
Anklagen stammer fra Københavns Politi, der er ‘overbevist’ om, at Helmi Hameed sad bag rattet, da den lille pige blev ramt.
Danskerne kan takke Rosa Lund for mangt og meget. Faktum er, at kriminelle indvandrere har stået bag voldsomme dødsulykker og vanvidskørsel i de senere år.
En stor del af Rosa Lunds vælgerkorps i København kommer fra indvandrermiljøet. Her er der en forskruet machokultur, hvor man opbygger sit ry gennem biler og voldsom kørsel i trafikken.
En stor del af mændene i parallelsamfundet har en ringe uddannelsesmæssig baggrund, og de søger derfor respekt via deres offensive opførsel i trafikken.
Enhedslisten har valgt ikke at sætte fokus på den betændte trafikkultur i indvandrermiljøet. Derimod kæmper det socialistiske parti lige nu en kamp mod ghettoloven, der skal rydde op i kriminelle boligområder.
Rosa Lund burde overveje om, det er hendes egen og Enhedslistens politiske indsats, der er ‘skrækkelig’.
*
Mere om dødsbilisten Helmi Mossa Hameed på Frihedens Stemme

Se også
Coronasvindel: Pakistanske Hamza Ahmad stjal 427.500 kroner

ANNONSE