Kopierede/fra hoften

Rosa Lund på Twitter, 22. juni 2021: Jeg fik min EM-billet af DR-værten Sandie Westh)

Enhedslistens Rosa Lund blev mandag efter Danmark-Belgien verbalt overfaldet af en mand, der angiveligt kaldte hende for ‘landsforrædder’. Den dyre billet havde hun fået af veninden Sandie Westh, der siden 2014 har været vært på forskellige DR-kanaler. I lighed med kampfællen Pernille Skipper har hun kort afstand til statsmediet.

Forleden hørte jeg DR-podcasten ‘Hjerteflimmer for voksne’, hvor Rosa Lund var i studiet med den selverklærede feminist Benjamin Hav, og parterapeut Jytte Vikkelsøe. Værten var Sara Bro. Her var Rosa Lund på hjemmebane.

Sara Bro, vært: Rosa, for mig er det jo dig der faktisk har fået gennemført vores nye samtykkelov.

Rosa Lund, Enhedslisten: Det betragter jeg som en meget stor ære.

Sara Bro: Jeg ved godt, at I har været mange om det, på alle mulige områder – inde og udenfor folketinget, men for mig har du virkelig været ansigt på den her samtykkelov. Og kæmpe-tillykke til os alle sammen, fordi den er blevet vedtaget. … det er i hvert fald mega-godt.

Benjamin Hav, musiker: … Jeg føler sådan lidt ærefrygt ved at komme efter dig Rosa.

 

ANNONSE