Nyt

Den tunesiske kvoteflygtning Kodes Hamdi er kommet i mediernes søgelys efter at have offentliggjort en mobilvideo med en beruset mand. Kodes Hamdi beskylder samtidig danskerne for racisme.

Kodes Hamdi støtter en særlig fundamentalistisk islamisme, mens hun opholder sig i Danmark.

I et Facebookopslag fra 2016 giver Kodes Hamdi sin uforbeholdne støtte til Tyrkiets islamistiske diktator, Recep Tayyip Erdoğan.

“Pray for Erdogan”, skriver Kodes Hamdi og opfordrer til islamisk bøn for den tyrkiske despot.

Ordene falder i forbindelse med et statskup i Tyrkiet, hvor dele af militæret prøver at afsætte landets islamistiske diktator.

Recep Erdoğan er berygtet for at have ført Tyrkiet ind i en formørket antidemokratisk tidsalder, hvor islamismen råder.

Præsident Erdogan knægter ytringsfriheden og basale frihedsrettigheder i Tyrkiet. Den aldrende diktator styrer domstolene, fængsler sine modstandere og bruger islam som et magtmiddel.

Det er ikke tilfældigt, at 29-årige Kodes Hamdi forguder den tyrkiske diktator.

Kodes Hamdi har i en årrække været talsperson for en radikaliseret moské i København, der er finansieret af slavestaten Qatar med 227 millioner kroner.

Hamad Bin Khalifa-moskéen prædiker en særlig konservativ version af islam. Der har eksempelvis været ansat en imam, der ikke mener, at kvinder skal kunne nægte deres mand sex og som støtter flerkoneri.

Der har desuden været fremsat anklager om, at medlemmer af moskéens ledelse har familiære tråde til indvandrerbanden LTF – Loyal To Familia, der står bag skudattentater og drab.

Den radikaliserede moské har tætte bånd til Det Muslimske Broderskab. En islamistisk organisation, der historisk har brugt vold til udkæmpe den islamiske sag. Det Muslimske Broderskab støtter flere muslimske terrorgrupper.

I 2020 afslører dokumenter, at flere personer med forbindelse til Qatar og Det Muslimske Broderskab har spillet en afgørende rolle i Hamad Bin Khalifa-moskéen, der også er kendt under navnene Københavns Stormoske / Hamad Bin Khalifa Civilisation Center / Moskeen i Rovsingsgade og Khayr El-Barriya Moskeen.

ANNONSE

Netop Tyrkiets præsident Erdogan er en aktiv støtte af Det Muslimske Broderskab. Derfor støtter Kodes Hamdi den islamistiske diktator.

Præsident Erdogan viser jævnligt Det Muslimske Broderskabs såkaldte rabia-håndtegn, når han viser sig i offentligheden.

Erdogan ser ‘demokratiet’ som et middel til at opnå magt. Den tyrkiske diktator har sagt, at demokratiet er toget, som vi hopper på, indtil målet er nået.

På samme vis taler Kodes Hamdi og Hamad Bin Khalifa-moskéen om demokratiske værdier, mens statsminister, folketingspolitikere og medieeliten labber det hele i sig.

Den tvetungede tale ændrer ikke på realiteterne. Når dagen er omme, så handler det om at tilrane sig religiøs magt.

Kodes Hamdi er en islamist, der bruger Danmark til at opnå shariamagt.

*

Læs om Kodes Hamdis asylsvindel, der indebærer badeferier i hjemlandet Tunesien

ANNONSE