Nyt

Dansk Folkepartis stifter, Pia Kjærsgaard, kommer med en overraskende udmelding i racismedebatten. Pia Kjærsgaard slår fast, at danskerne er racister, hvis de beder muslimske asylsvindlere og fupmigranter om at returnere til deres hjemlande, når der er fred og ingen fare i hjemlandene.

Dansk Folkepartis kendte partiansigt tager udgangspunkt i en onlinevideo, der er lagt op af den tunesiske kvoteflygtning og islamist Kodes Hamdi. Kodes Hamdi er tidligere talsperson for en rabiat moské i København, der er finansieret af slavestaten Qatar og som har forbindelser til islamistbevægelsen Det Muslimske Broderskab. Kodes Hamdi er også en ivrig støtte af islamistdiktatoren Erdogan.

29-årige Kodes Hamdi hævder, at det var racisme, da en dansk mand i 50’erne under et ophedet skænderi på Kastrup Havn kundgjorde, at den muslimske kvinde burde returnere til sit hjemland Tunesien.

ANNONSE

Det er Pia Kjærsgaard enig i:

“Ja, manden opførte sig racistisk…fordi han befalede dem at rejse hjem,” udtaler Pia Kjærsgaard i Berlingske.

Kodes Hamdi flygtede via FN’s asylsystem til Danmark i 1999. Her hævdede hendes familie, at familien var forfulgt, fordi den udøvede en særlig konservativ form for islam, som ikke var velkommen i Tunesien. I 2013, da Kodes Hamdi er i begyndelsen af 20’erne, rejser den muslimske kvinde på ferie i hjemlandet Tunesien. I mange danskeres øjne er der tale om asylsvindel, når flygtninge kan tage på ferie i hjemlandet. Kodes Hamdi rejser oven i købet regelmæssigt til Tunesien i de følgende år.

Mens den shariaklædte kvinde sidder ved swimmingpoolen, udstiller hun det svage danske asylsystem, der forvandler muslimske flygtninge til evighedsindvandrere. Tunesien har i årtier været en populær feriedestination, hvor danskere og europæere har nydt de hvide sandstrande, luksushotellerne og Middelhavets blå bølger.

Dansk Folkepartis Pia Kjærsgaard slår fast, at der er tale om racisme, hvis man beder asylsvindleren Kodes Hamdi om at returnere til hendes solbeskinnede hjemland, som hun regelmæssigt besøger.

Pia Kjærsgaard er ganske enkelt blevet politisk blind og tonedøv efter mange år i magtens centrum.

Man er på ingen måde flygtning og forfulgt, hvis man holder ferie i hjemlandet.

Ligesom den skingre venstrefløj udskammer Pia Kjærsgaard nu store dele af den danske befolkning, der IKKE bakker op om den skandaløse asylsvindel.

Det er IKKE racisme at bede velfærdsmigranter om at rejse hjem, når der er sikkerhed og fred i deres hjemlande.

Se også Søren Espersens læringskurve

ANNONSE