Nyt

Blomster efter trafikdrabet på 23-årige Katrine Lilleøre Holm, Edwin Rahrsvej, 2020

Det viser sig at 21-årige Helmi Mossa Hameed, der den 28. oktober i år trafikdræbte en fem-årig dansk pige, endnu ikke var kommet i retten for seks overtrædelser af færdsels- og straffeloven. Herunder en påkørsel tilbage i januar 2019, der sendte en 26-årig kvinde i koma. Fagpersoner vil helst tale om individualpræventive effekter, men den slags er betinget af en fælles referenceramme, der ville være svært at opnå, selv uden masseindvandringen.

Cadeau til BT, der har fået aktindsigt og følger historien til dørs – Vanvidsbilist dræbte femårig pige: Sendte ung kvinde i livstruende koma for to år siden.

“Han er påvirket af alkohol, og speedometeret viser mindst 86 km/t i det tætbebyggede område, hvor man højst må køre 50 km/t. ABS-bremserne på bilen virker ikke. Ud for Ingerslevsgade nummer 192 foretager en anden bil en simpel U-vending.

Helmi Mossa Hameed hamrer ind i bilen, hvori der sidder tre personer. Lasse Dalbergs klient, som på det tidspunkt er 26 år, er passager i den påkørte bil og bliver livsfarligt såret. Hendes på det tidspunkt toårige datter slipper mirakuløst uden skrammer. …

Hun er ilde tilredt. Hun har brækket kæben, begge kraveben, en knogle i nakken og har pådraget sig en hjerneblødning. Som følge af ulykken ligger hun ifølge anklageskriftet i koma i fem uger.

Hun udtaler i dag gennem advokat Lasse Dalberg, at hun efter to års sygemelding har mistet sit job, og at hun i dag er i gang med et længerevarende rehabiliteringsforløb, hvor det endnu er uafklaret, om det munder ud i førtidspension eller fleksjob.

Den tredje person i bilen, en kvinde på 18 år, får kraniebrud samt ‘adskillige skader’ i ansigtet.”

ANNONSE