Kopierede/fra hoften

Sådan ser man ud, når man lige har skaffet muslimske terrorister til Danmark. Et ikonisk billede, der skal stå som et vidnesbyrd i fremtiden.

 Faktum er, at de islamiske terrorister, der nu kommer til Danmark, ikke vil kunne dømmes for en brøkdel af deres religiøse hadforbrydelser i Allahs navn. Myndighederne kan ganske enkelt ikke føre bevis for ugerningerne i Islamisk Stat.
Hvem afhører vidner? Hvem finder spor i Raqqa? Hvem kortlægger shariaforbrydelserne i Syrien? Det kommer ikke til at ske, og terroristerne ved det.
Mange Islamisk Stat-kvinder spillede en aktiv rolle i Islamisk Stat. De holdt slaver og opdragede børn til had og terror mod vesten. Nogle var en del af Islamisk Stats frygtede moralpoliti, Hisba, der var kendt for sin grusomhed.
Islamisk Stat-kvinder piskede piger ned til tiårs alderen, hvis de ikke gik med burka. Kvinder blev tævet til blods af andre kvinder, hvis de gik rundt uden en mandlig ledsager. Kvinder, der ikke kunne hele koranen udenad, blev spærret inde i et bur på kirkegården om natten – sammen med ligrester.
“Når vi kom tilbage til dem dagen efter, var de oftest blevet skøre,” lyder øjenvidneberetningen om de indespærrede kvinder.
Hvis en Islamisk Stat terrorkvinde bliver dømt, vil hun med stor sandsynlighed få maksimalt to-tre års fængsel. I Danmark er det praksis, at der kun afsones to tredjedele af straffen. Så i realiteten vil terroristerne sidde et til to år i fængsel.
Herefter vil Islamisk Stat-kvinderne kunne dræbe og lemlæste den danske befolkning – samt opildne andre muslimer til forbrydelser.
Terroristerne, der nu hentes til Velfærdsdanmark, vil blive modtaget som rockstjerner i de radikaliserede moskéer landet over, fordi de har udlevet sharialoven til fulde. Mange muslimers drøm.
ANNONSE