Kopierede/fra hoften

“Eksperter” såsom den pensionsmodne Hans Jørgen Bonnichsen fortæller uafladeligt danskerne, at Danmark er bedre tjent med at få jihadister her til landet, så vi kan holde øje med dem. Hvis de forvises til udlandet, vil de ifølge Bonnichsen og andre få mulighed for at gå under radaren, mens de planlægger terror.

Jeg har ikke set nogen tal, der bakker denne formodning op. Der er derimod en del empiri, der taler for det modsatte. At danskerne og europæerne er absolut bedst tjent med at holde jihadister ude af Danmark og Europa. Gårsdagens terrorist på London Bridge – Usman Khan – var netop sat på fri fod efter en længere terrordom. Briterne kunne med fordel have sendt Usman Khan retur til Pakistan, så havde de sandsynligvis undgået gårsdagens terrorangreb.

I Danmark begik Slimane Hadj Abderrahmane ny kriminalitet efter sit ophold i Guantanamo-lejren, og han endte med at rejse til Syrien, hvor han sandsynligvis er blevet dræbt. Selvom det danske postvæsen straks gav Slimane Abderrahmane et job efter hjemkomsten til Danmark fra Guantanamo, blev han altså ikke resocialiseret og afradikaliseret.

ANNONSE

Det samme mønster så man i forbindelse med Abdul Basit Abu-Lifa. Han blev idømt syv års fængsel i forbindelse med Terrorsagen fra Glostrup. Kort efter sin prøveløsladelse overfaldt Abu-Lifa (der havde skiftet navn til det jødiskklingende Isaac Meyer) digteren Yahya Hassan på hovedbanegården. Det kostede en ny dom. Efter afsoningen af den dom rejste Abu-Lifa til Islamisk Stat, hvor han angiveligt er blevet dræbt.

Abdul Basit Abu-Lifas kone nummer to i kalifatet var i øvrigt Aya Al-Mansi – Naser Khaders familiemedlem, der p.t. tigger om at komme tilbage til Danmark.

(Mere her)

Se også Blod er tykkere end vand (Naser Khader og familiemedlemmerne Al-Amira Hiba Al-Mansi og Aya Al-Mansi fra Islamisk Stat)

Sverige: En migrant fra Afghanistan nægtes socialhjælp, og han opsøger den kvindelige sagsbehandler i hendes hjem bevæbnet med en kniv og smadrer herefter hendes indbo med en spade

Sara Omar om ikke-muslimer: Jeg har intet tilfælles med vantro

ANNONSE

Mest læst

Et billede siger mere

Vor tids paria