Nyt

Naiviteten i den danske folkekirke er tydelig, når det kommer til islam.

Senest har folkekirkepræsten Mette Gramstrup fra Kristkirken i København inviteret den kontroversielle imam Naveed Baig, der er berygtet for sine dødstrusler fra moskeens talerstol.

Hele det islamiske optrin i Kristkirken foregår foran skolebørn fra den lokale kommuneskole. En skærpende omstændighed.

Hadprædikanten Naveed Baig har en fortid i den stærkt islamistiske organisation Minhaj-ul-Quran. I 1994 bliver han fældet, da en videooptagelse fra en københavnsk moske afslører Naveed Baigs tvetungede hadtale.

»Hvis han ikke beder om tilgivelse eller lærer af sine fejl, har man ret til (pligt til) at dræbe ham,« erklærer Naveed Baig fra moskeens talerstol.

Budskabet er, at hvis en person ikke følger koranens budskab, så er det muslimers ret / pligt at dræbe vedkommende.

Naveed Baig har studeret fem år på et religiøst universitet i Pakistan, og han vender derefter tilbage til Danmark med sit hadske budskab. Senere bliver han organisationen Minhaj-ul-Qurans udenrigsordfører.

Minhaj-ul-Quran arbejder på længere sigt for en islamisk stat, og de religiøse ledere af organisationen er afsløret i at støtte terrorbevægelsen Taliban i Afghanistan. Minhaj-ul-Quran går ind for dødsstraf til de, der håner religionsstifteren Muhammed.

I dag siger Naveed Baig, at han ikke længere er medlem af Minhaj-ul-Quran.

I stedet kan Naveed Baig glæde sig over, at den lokale – naive og islamofile – folkekirkepræst inviterer ham forbi til en børnegudstjeneste, så han kan lempe noget mere islam ind i Danmark og danske børn.

Allah er blevet stor i den danske folkekirke.

(Her kan du høre et uddrag fra Naveed Baigs kontroversielle udtalelser fra moskeen)

Se også
Muslim, der politianmeldte Mette Thiesen, har søgt dansk julehjælp

ANNONSE