Nyt

I Nordafrika sidder en shariaklædt kvinde og stiller præcis det samme spørgsmål, som store dele af højrefløjen også vil have svar på.

Hvad laver en islamisk terrorist – uden uddannelse og sprogfærdigheder – i Europa?
Den tørklædeklædte kvinde er mor til den muslimske terrorist, Brahim Aouissaoui. Han dræbte torsdag i sidste uge tre personer i en katolsk kirke i den sydfranske by Nice.
Brahim Aouissaoui prøvede ihærdigt at halshugge en 60-årig kvinde, der bad morgenbøn.
Moderen til terroristen forstår ikke, hvad hendes 21-årige søn lavede i Europa og Frankrig. Hun konstaterer, at den morderiske søn ikke kan tale fransk og ikke har en uddannelse.
Alligevel kunne terroristen rejse frit ind i Europa midt i september. Brahim Aouissaoui benyttede sig af den kendte migrantrute over Middelhavet, hvor såkaldte nødhjælpsorganisationer som Læger uden grænser med flere stiller skibe til rådighed for blandt andet terrorister.
Den tunesiske familie sidder i byen Bouhajla og forstår ikke, hvorfor deres søn rejste til Europa.
Et forsigtigt gæt er, at den unge terrorist er opflasket med hadsk koranpropaganda om vesten og de vantro kristne, der skal dø for Allahs krumsabel. 21-årige Brahim Aouissaoui handlede på de ting i islam, der gjorde indtryk.
Brahim Aouissaoui sendte en selfie til sin muslimske familie, da han stod foran gerningsstedet, hvor han senere dræbte tre mennesker.
Den tunesiske familie erklærer, at Brahim Aouissaoui ikke har vist tegn på radikalisering i forhold til islam. Familiemedlemmer tier om der faktum, at Brahim Aouissaoui blev anholdt for knivvold i 2016.
Det er angiveligt en normal hverdagsforseelse at svinge sin kniv i visse nordafrikanske kredse.
Spørgsmålet, der står tilbage, er, hvorfor den afrikanske terrorist kunne få fri adgang til Europa via Italien og derefter komme til Frankrig.
EU har udspillet sin rolle som overstatslig formynder. Europæerne er lige nu i livsfare på grund af selvgode politikere med blod på hænderne.
Muslimske terrorister har direkte adgang til de europæiske lande – herunder Danmark.

Se også
Honkler på Bumzen: Det er bedre at brænde ud i en hårlaksflamme end at forstumme i en pædofildements uforståelige mumlen

ANNONSE