Nyt

(Sebastian fra Højreekspressen interviewer ‘fredsvagt’, 2021; Foto: Youtube)

Højreekspressen har været på gaden i København og Roskilde, og spurgt tilfældige danskerne om deres holdning til ‘IS-børnene’. De fleste unge danskere har annammet massemediernes propaganda, men værst er alligevel kommentaren fra en ‘Fredsvagt’ foran Christiansborg. Det kommunistiske spøgelse hærger tilsyneladende stadig…

Sebastian Nielsen, Højreekspressen: … nogle jurister, de mener, at det ikke er muligt at få den nitten børn til Danmark uden deres forældre. Med deres forældre er vi oppe på 28, og ud af de her 28 mennesker, er der kun tale om tre personer af dansk oprindelse, syv som er af blandet dansk oprindelse, og de resterende atten er overhovedet ikke af dansk oprindelse.

Sebastian Nielsen: Synes du, at de her IS-børn i Syrien, at de skal til Danmark?

Fredsvagt: Ja, det skal de. Sammen med deres mødre. … De hører til herhjemme. Jamen, det er danske børn. Ligesom jeg også mener, at syriske flygtninge med familier skal komme herop i det omfang de er nødt til det.

Sebastian Nielsen : Du tænker ikke, at det betyder noget, at nogle af dem har været med i Islamisk Stat?

Fredsvagt: Nej, det er jo derfor de tog derned, og mødrene er jo også taget derned, og så har de fortrudt det. Altså, man bliver jo hårdkogt af det, og man kan da godt finde en kvinde dernede, som ikke svarer venligt på den danske journalist – det er jo traumatiserede folk.

ANNONSE