Kopierede/fra hoften

Bizart. Aia Fog fra Trykke­friheds­selskabet har skrevet en lang postering om politiets politiske forfølgelse af islam­kritikere. Jeg er ikke nævnt i artiklen, selvom jeg er anklaget for nøjagtig det samme som Kim Møller fra Uriasposten.

I et svar til undertegnede fortæller Aia Fog, at jeg er udeladt fra hendes artikel med følgende begrundelse:
“Jeg måtte trække grænsen et sted. Der er adskillige, der er tiltalt efter bestemmelsen (og ikke nævnt i artiklen, red.).”
Så Aia Fog har altså valgt “at trække grænsen” ved en person, der har været medlem af og arbejdet for Trykkefrihedsselskabet i 10 år.
Da jeg aldrig har generet Aia Fog (i hvert fald ikke bevidst), kan jeg ikke se anden grund til, at jeg bliver skrevet ud af fortællingen om den politiske forfølgelse af islamkritikere, end den, at jeg er medlem af Stram Kurs.
Det er da ærlig talt lidt uheldigt at have et såkaldt trykkefrihedsselskab, der ikke forsvarer personer fra Stram Kurs, der udgør den yderste front i forhold til kritik af islam og masseindvandring.
Det må Aia Fog og Trykkefrihedsselskabet kunne gøre bedre.

Se også
Hvem skal spille Helle Merete Brix i film om terrorangrebet på Lars Vilks Komiteen?

ANNONSE