Kopierede/fra hoften

I 2005 takkede Mimi Jakobsen af i Centrum-Demokraterne. Hun overlod partiet til efterfølgeren Bjarne Møgelhøj – en tidligere nyhedsvært på Danmarks Radio.

 Centrum-Demokraterne er et af de mest indvandrer- og islamglade partier, der har været repræsenteret i folketinget.
“Jeg vil gerne understrege, i mine øjne er dette genforenede Europa både et multietnisk samfund…Men det er også et samfund, der ikke alene bygger på kristendom…Der bor millioner af muslimer i Europa,” sagde Mimi Jakobsen i 2004.
Mimi Jakobsen og Bjarne Møgelhøj kører parløb i Centrum-Demokraterne. De to politikere svarer beredvilligt på spørgsmål om indvandrernes rettigheder, FN-konventionerne og rivalerne hos Dansk Folkeparti, da de sammen deltager i DR’s valgudsendelse op til folketingsvalget i 2005.
Få år inden har Bjarne Møgelhøj selv været ansat i Danmarks Radios nyhedsafdeling som vært.
Her er Møgelhøj ansat under den magtfulde nyhedsdirektør Lisbeth Knudsen, der tidligere har været chef for fagbevægelsens avis – Det Fri Aktuelt, der tidligere hed ‘Socialisten’ og ‘Socialdemokraten’.
7. januar 1999 sætter Bjarne Møgelhøj sig i værtsstolen i DR’s nyhedsstudie i det daværende hovedsæde i TV Byen.
Bjarne Møgelhøj er vært på nyheds- og aktualitetsprogrammet ‘Før Deadline’. Et program, der i dag går under navnet Deadline på DR2.
“Bjarne Møgelhøjs brede samfundserfaring er noget af det, vi har kigget på, da vi valgte ham som vært,” siger Danmarks Radios nyhedschef Susanne Hegelund.
Den nyudnævnte Bjarne Møgelhøj bliver headhuntet til DR fra en stilling i den venstreorienterede organisation Røde Kors. Dengang er Røde Kors ledet af den mangeårige DR-nyhedsjournalist, Jørgen Poulsen.
Jørgen Poulsen bliver senere afløst af den nuværende generalsekretær for Røde Kors – ekskommunisten Anders Ladekarl.
Den multikulturelle Bjarne Møgelhøj er partileder for Centrum-Demokraterne indtil 2007.
Herefter skifter Møgelhøj til Ny Alliance, der blev grundlagt af den muslimske folketingspolitiker, Naser Khader, der forlod Det Radikale Venstre sammen med vennen Anders Samuelsen.
Bjarne Møgelhøj kan lune sig i et stort ræverødt kludetæppe af indvandrervenlige holdninger, muslimer samt et værtsjob på DR. Det hele er vævet ind i Mimi Jakobsens venligbo-parti, Centrum-Demokraterne, som hun arvede fra sin far.
I 2021 når den 72-årige Mimi Jakobsens karriere et ydmygende lavpunkt, da hun dømmes for ulovlige nazianklager i Københavns Byret.
Den indvandrervenlige Bjarne Møgelhøj må, i årene efter parløbet med Mimi Jakobsen, forlade sin formandspost i BØRNEfonden i vanære.
D
en tidligere centrumdemokrat må gå med bøjet hoved på grund af beskyldninger om grov nepotisme samt et seksuelt forhold til en kvindelig medarbejder.
Den 76-årige Bjarne Møgelhøj kan, trods sexskandalen i BØRNEfonden, i dag smykke sig med den royale titel ‘Ridder af Dannebrog af 1. grad’.
Et utrætteligt liv i multikulturens og Danmarks Radios tjeneste har nået sin foreløbige endestation.
ANNONSE

Mest læst

Dumhedens triumf