Tavle

Tv-værtinden Maria Hirse er blevet idømt to års fængsel for at have arrangeret et voldeligt overfald, hvor hendes søn var en del af tæskeholdet.

 Den 16-årige teenagedreng Gabriel fik mandag en fængselsdom sammen med sin kendismor i Retten i Svendborg.
Maria Hirse har indrømmet at have pakket en taske med jernrør og strømpistol, som sønnen og nogle medgerningsmænd skulle bruge til at overfalde morens ekskæreste.
En medievant hønemor, der pakker tasken, så den er klar til vold og hærværk.
Det er ikke kun Maria Hirses ekskærste, der bliver udsat for trusler og vold i forbindelse med to overfald, hvor en kvinde slår hul i hovedet.
Maria Hirses voldelige søn fik en betinget dom, og han skal ikke bag tremmer. Når medieelitens familiemedlemmer ruller sig ud med jernrør, ulovlige strømpistoler og vold i danskernes hjem, så er det kun pegefingeren, der bliver løftet.
Den altid smilende Maria Hirse, der er kendt for at vende bogstaver i Lykkehjulet på TV 2, har tidligere modtaget en fængselsdom for et indbrud samt for at være i besiddelse af et knojern og tyvekoster.
Tv-værtinden Maria Hirse har en datter med millionæren Peter Asschenfeldt.
Maria Hirse har den fængselsdømte søn, Gabriel, sammen med mediechef Jacob Mejlhede, der tidligere har været en del af ledelsen på både det statsejede TV 2 samt satellitkanalen TV 3.
Parret mødte hinanden, da Jacob Mejlhede var underholdningschef på TV 2, hvor Maria Hirse drejede ‘Lykkehjulet’ med Bengt Burg. Sidstnævnte har en romantisk fortid med den indvandrerglade politiker Mimi Jakobsen.
Jacob Mejlhede er i dag chef for den mellemøstlige streamingtjeneste Shahid, der ligger i sharia-staten Dubai. I islam betegner man en martyr som ‘shahid’.
Den udsvævende medieelite beriger danskerne på mange måder.
*
På fotoet får den fængselsdømte Maria Hirse et varmt kram af Danmarks Radio-værten Dennis Johannesson, der underholder danskerne på licenskanalen P4.

Se også
Asmaa Abdol-Hamids mand i fængsel: Stjæler millioner af skattekroner fra samfundets svageste

ANNONSE