Kopierede/fra hoften

This image from video provided by Smithsonian’s National Museum of American History shows Dr. Anthony Fauci, director of the National Institute of Allergy and Infectious Diseases and chief medical adviser to the president, holding his personal 3D model of the COVID-19 virus he is donating to the Smithsonian’s National Museum of American History on Tuesday, March 2, 2020. Fauci presented the donation Tuesday night in a virtual ceremony to honor him with the  museum’s Great Americans Medal. (Smithsonian’s National Museum of American History via AP)
Så har jeg fået tilbud om corona-vaccination og agter at tage imod tilbuddet. Ikke fordi jeg er overbevist om, at det hjælper, men mest af hensyn til mine børn, der lytter til regeringen og derfor presser på. Så får jeg i det mindste fred – især hvis jeg dør af en blodprop.
Nu skal man ikke tro, at restriktionerne, forbuddene og nedlukningerne bliver ophævet, eller at man kan smide maskerne, blot fordi folk bliver vaccineret. Dr. Anthony Fauci, som hele den amerikanske presse ligger på maven for, har allerede bebudet, at indgrebene vil fortsætte, uanset hvor mange der bliver vaccineret. For man kan jo aldrig vide, om virussen muterer, eller om der kommer en helt anden epidemi fra Kina.
Fauci får givetvis ret, for politikerne vil næppe opgive det vidunderlige instrument, som de nu har gennemprøvet i forbindelse med coronaen. De skal ikke længere stå til regnskab for politiske beslutninger i gammeldags forstand, for nu har de slået sig op med større opgaver, nemlig at være menneskehedens frelsere, som kun onde mennesker vover at kritisere.
Vi er således gået fra politik til religion, og det er en meget stærkere magtbase.
ANNONSE