Nyt

Elon Musk krævede fredag, at Anthony Fauci bliver arresteret og retsforfulgt, efter at vicedirektøren for National Institutes of Health (NIH), Lawrence Tabak, indrømmede over for Kongressen, at de havde finansieret “gain-of-function”-forskning i Wuhan i Kina forud for udbruddet af COVID-19.

Faktisk finansieret farlig forskning.

Tabak indrømmede torsdag, da han blev spurgt af Republikaneren Debbie Lesko, at den amerikanske regering faktisk havde finansieret farlig forskning på Wuhan Institute of Virology kort før udbruddet af Covid-19.

– Det afhænger af din definition af gain-of-function-forskning. Hvis du taler om det generiske udtryk, så ja, det gjorde vi.

Absolut modsætning til Fauci

Tabaks svar står i absolut kontrast til Faucis gentagne benægtelser af det samme. Under sin optræden i Kongressen i maj 2021 hævdede han, at NIH “ikke finansierer, og aldrig har finansieret, forskning i funktions-forbedring i Wuhan Institute of Virology.”

ANNONSE

– Syge løgne

“Prosecute/Fauci” tweetede Musk over fredagens forside på The New York Post, hvor Fauci var afbilledet under overskriften “Sick lies” i uhæmmet typografi.

Som reaktion på Musks indlæg citerede Robert F. Kennedy Jr. George Orwell George Orwell:

– Politisk sprog – det gælder i varierende grad for alle politiske partier – er designet til at få løgn til at lyde sandfærdigt, og mord til at virke respektabelt – og til at give ren luft et skær af soliditet.

Svindel og bedrag

Det er blevet foreslået af Republikanerne i Repræsentanternes Hus, at Fauci kunne blive anklaget for bedrageri, og for at have vildledet Kongressen, som hver især kan straffes med op til fem års fængsel.

Musk har også tidligere vist interesse for Fauci:

Dansk studie: Pfizer sendte jevnlig ut mindre partier med særlig dødelige vaksiner

 

ANNONSE