Nyt

Anthony Fauci fik tæsk mandag i en høring om oprindelsen af COVID-19.

Formanden for Kongressens underudvalg om coronaviruspandemien, Brad Wenstrup, sagde i en skarp åbningserklæring, at Fauci (83) havde stået i spidsen for ›et af de mest indgribende indenrigspolitiske regimer, USA nogensinde har set‹ og henviste til vidtrækkende restriktioner, som det siden er blevet indrømmet, ikke havde noget videnskabeligt grundlag.

Aggressiv undertrykkelse

Wenstrup henviste til Faucis ›aggressive‹ undertrykkelse af al debat om coronahåndtering:

– Amerikanerne blev aggressivt mobbet, udskammet og bragt til tavshed, for overhovedet at sætte spørgsmålstegn ved – eller debattere – ting som social distancering, masker, vacciner eller covids oprindelse. Du repræsenterede alene »videnskaben«, og du fremstillede dig selv som ufejlbarlig i spørgsmål relateret til pandemien.

Forbrydelser mod menneskeheden

Marjorie Taylor Greene gik endnu længere. Hun nægtede at tiltale Fauci som »læge« og opfordrede til, at han blev fængslet.

– Du er ikke en læge i de få minutter, jeg har til rådighed, du er hr. Du bør fratages din lægeautorisation og fængsles for forbrydelser mod menneskeheden.

– Han er ikke læge.

Republikaneren Brad Wenstrup, der er formand for underudvalget om coronaviruspandemien, irettesatte Greene og bad hende om at omtale Fauci som ›læge‹ i henhold til udvalgets regler for anstændighed, hvortil hun svarede: »Jeg tiltaler ham ikke som doktor.«

Greene har også tidligere angrebet Fauci:

– Covid 19 blev ikke skabt af flagermus på et vådmarked … det blev produceret i et laboratorium finansieret af Fauci. Han forsøgte at dække over det, sagde hun sidste år.

Eksplosive e-mails

Fauci nægtede ethvert kendskab til mere end 150 eksplosive e-mails i underudvalgets besiddelse, som viser, at hans tidligere seniorrådgiver, David Morens, pralede med at omgå anmodninger om Freedom of Information Act og slette føderale optegnelser.

ANNONSE

E-mails afslører, at Morens og Fauci havde en ›hemmelig bagkanal‹ for at forhindre undersøgelser fra Kongressen, og forespørgsler fra pressen om Covid-19.

– Jeg aner ikke, hvad han taler om. Vi havde ikke en bagkanal hjemme hos os. Jeg blandede ikke min private e-mail med min officielle

Vacciner redder liv

på CBS News’ ›Face the Nation‹ var Fauci sikker i sin sag:

– Når du bliver vaccineret, beskytter du ikke kun din egen og din families sundhed, men du bidrager også til samfundets sundhed ved at forhindre spredning af virussen. Med andre ord bliver du en blindgyde for virussen.

Når han blev spurgt om den samme vaccine, svarede han mandag:

– Vacciner redder liv. Det er meget, meget tydeligt, at vacciner har reddet hundredtusinder af amerikanere … I begyndelsen forhindrede den helt klart infektion hos en vis procentdel, men dens evne til at forhindre infektion var ikke lang, den blev målt i måneder. Den forhindrede ikke infektion, fordi dens evne til at stoppe infektioner faldt.
Fauci i rollen som offer

Fauci fortalte udvalget, at han og hans familie modtager dødstrusler, fordi »Fox News eller nogen i Kongressen« hævder, at hans corona-håndtering har forårsaget menneskers død:

– Optrædener som Marjorie Taylor Greenes i dagens høring er grunden til, at jeg stadig får dødstrusler. Den slags ting får dødstruslerne til at stige, fordi en del af befolkningen tror på den slags nonsens.

Sjæl til salg

Undertegnede uvaccinerede person, som har oplevet tre ›uforklarlige‹ dødsfald i sin vaccinerede omgangskreds det seneste år, kan ikke lade være med at forbinde Fauci med Goethes Faust – eller Faustus – manden, som gennem Mefistofeles solgte sin sjæl til djævelen i bytte for magisk viden.

 

Kjøp «Hvordan myndighetene bløffet oss» av Robert Malone!

ANNONSE