Nyt

Absurditeterne flyder i en lind strøm efter terrorangrebet i Vetlanda i Sverige. De svenske medieforbrugere, der stadig sætter deres lid til statsmedierne, har blandt andet skullet lægge ører til, at de egentlige ofre ved terrorangrebet ikke er de syv etniske svenskere, der blev stukket med kniv, men derimod Vetlandas afghanere, der nu må lide den tort at blive mistænkeliggjort.

Gerningsmanden Tamim Sultani er naturligvis heller ikke den egentlige skyldige. Det er derimod Sverige med sin “forfærdelige flygtningepolitik”, som var den reelle årsag til angrebet, mens “drengen” (22-årige Tamim Sultani, red.) var “et offer for sin traumatiske opvækst”. Man kan ikke finde på det .ort, der bliver lukket ud hinsidan.

Senest er det SVT’s ekspert (SVT svarer til DR), der fortæller, at “et samfund desværre må leve med terror”. Eksperten lyder som et ekko af Londons muslimske borgmester Sadiq Khan, der efter et terrorangreb i London udtalte, at terror er en del af at bo i en storby.

ANNONSE

Nu har skruen fået endnu en omgang.

I London bor der knap 10 millioner mennesker. Vetlanda har 13.000 indbyggere.

Fremover skal vi altså ikke bare acceptere (muslimsk) storbyterror, men også (muslimsk) landsbyterror.

ANNONSE