Kommentar

Der er en grund til, at de danske medier har bekæmpet Trump og Maga-bevægelsen med næb og kløer. Han står for alt, hvad de er imod: Meritokrati, individualisme og en nation bygget på frit næringsliv, ytringsfrihed, lov og retfærdighed og tro på Gud. Det sidste skal danske konservativt indstillede bekymre sig om. Der er ingen Gud blandt danske konservative og derfor mangler de rygrad. De har frigjort sig fra danmarkshistorien.

Stat eller frihed. Det er valget. Mette F. repræsenterer staten. Selv frihed må give efter for statens magt. Gud er for længst smidt ud.

Hvis vi skal forstå, hvor det er på vej hen, må vi se til USA. Demokraternes politik er på valg der, og de vil få tæsk af vælgerne. Spørgsmålet er, hvor kraftig. De har forsøgt at omdanne USA til et socialistisk, autoritært land på få år. Biden har gennemført en revolution fra oven, og resultatet er katastrofalt.

Men demokraterne forsvarer ikke deres politik: Åbne grænser, inflation, udbredt kriminalitet, skyhøje brændstofpriser og renter, der allerede er over 7 procent. Biden nedbryder middelklassen, og det er helt bevidst.

Den tanke er forbudt at tænke i den danske offentlighed. Derfor bruger medierne al deres energi på at overbevise offentligheden om Trumps grusomhed, så vælgerne ikke tør stille spørgsmålet: Hvad med din egen politik?

ANNONSE

Åbne grænser mere eller mindre, en slap kriminalpolitik, angreb på kernefamilien, Guds død, inflation og en skattebyrde, der er hinsides al sund fornuft.

Hvis vælgerne fik sandfærdige oplysninger, ville de se parallellerne mellem Demokraternes politik og Socialdemokratiets. Med variationer er politikken den samme i hele Norden.

Men nu er det ved at bryde sammen.

Venstrefløjen fik deres Biden. Og ja, han overdrog regeringsnøglerne til dem. Og ja, de fik deres nysocialisme i foreløbig to år. Og ja, de ødelægger Amerika, som vi kendte det. Men ved at gøre dette fik folket den sjældne lejlighed til at se fuldt ud og opleve den nihilistiske venstrefløj. Og de vil nu udtrykke deres afsky for, hvad venstrefløjen har frembragt.

Spørgsmålet er, hvor stærk væmmelsen er.

Danske medier skruer op for lyden for at overdøve lyden af ​​deres egen fejlslagne politik. Det vil tage noget tid, før Helvede bryder løs. Men det er på vej.

 

The Pathetic Democratic Pantheon

ANNONSE