Kommentar

Venstres pressefotos

Rigsretssagen mod Inger Støjberg giver ingen mening. Hun har optrådt i tråd med danske værdier i en så alvorlig sag som barnebrude. For det er det, hun stilles for retten for. Det er en stor sejr for sharia i Danmark og sådan vil det også blive opfattet af muslimerne.

De tror knapt det de ser. De slipper at kæmpe for at omdanne Danmark til et shariasamfund. Folketinget gør arbejdet for dem.

Over hele Vesten giver befolkningsudskiftning grundlag for en følelse af forræderi hos den oprindelige befolkning. De svigtes på det mest fundamentale vis: Ejendomsretten til eget land.

Det er logisk at man også river statuer ned og døber pladser og bygninger om. Det er jo ikke længere befolkningens land.

Kan I huske at Flemming Rose var optaget af om vi ville klare at danne et nyt fællesskab med muslimerne?

Nu har det politiske flertal valgt at slå sine pjalter sammen med muslimerne. Helt frivillig.

Afstemningen i Folketinget sidst tirsdag havde noget uhyggeligt ved sig. Den ene efter den anden tog afstand og dømte hende. Som om det allerede var en rettergang. Har vi set noget lignende i moderne tid?

Det hele minder om en form for dæmonuddrivelse: Støjberg må fordrives. På samme måde som Trump. Danske mediers had mod Trump har noget patologisk over sig.

Er det demokratiernes selvmord vi er vidne til?

Gode mænd og kvinder må forstå dybden i den blanding af forræderi, vanvid og had vi er vidne til. Vi har aldrig set noget lignende, og politikere og medier ødelægger samfundet helt frivillig.

ANNONSE

De dystopiske fremskrivninger af Danmarks fremtid som Lars Hedegaard har gjort i to bøger virker ikke længere urealistiske.

Nu kan titlen på den sidste forsvares.

Læs også:

Hvordan tabe sit land

 

Køb Lars Hedegaards nye bog her!

ANNONSE