Tavle

Lars Hedegaard har udgivet flere titler via DocumentForlag DK. Han taler der andre tier.  Sådan døde Danmark

Hans død var planlagt for ti år siden

Han ser og har set, hvad der sker i Danmark og i USA.

Er jøder og muslimer i samme båd?

Hvilket vidunderligt demokrati

 

Du kan stadig købe disse bøger via online boghandlen Tales eller andre online boghandlere.

Beskrivelse af Sådan døde Danmark

Men den offentlige mening bør ikke forveksles med, hvad folk mener. Den offentlige mening er ikke summen af alle individuelle meninger, men summen af, hvad mennesker tør udtrykke, når der er meningsmålere eller journalister til stede. Hvad de egentlig mener, kan være noget ganske andet.

Beskrivelse af Ræven går derude, mor

I anden del af sine erindringer fortsætter Lars Hedegaard, hvor han slap. Han er lige vendt hjem fra USA efter skilsmissen. En ny tilværelse skal bygges op. I de kommende årtier bliver han socialdemokratisk spindoktor for Poul Nyrup Rasmussen. Han graver sig ned i Blekingegadesagen og afslører her i bogen for første gang helt nye aspekter af affæren. Han stifter Trykkefrihedsselskabet og kaster sig ud i kampen for ytringsfrihed. Og han gør op med en venstrefløj, der har glemt, hvad det vil sige at være venstrefløj.

Beskrivelse af Verden var så rød, mor

Lars Hedegaard tager i sine uhyre velskrevne erindringer læseren med på en rejse fra Horsens til Hollywod. Det er en munter og bevægende skildring af en søgende sjæl, der i trotskismen finder frihed, og i jødedommen konfronteres med valget mellem kærligheden og ideologien. Lars Hedegaard løfter sløret for ukendte aspekter af Blekingegadesagen og beskriver den amerikanske arbejderbevægelse indefra. Lars Hedegaards skildring er både personlig og danmarkshistorie, når den er bedst. Lars Hedegaard, f. 1942, er historiker, forfatter og formand for Trykkefrihedsselskabet.

Beskrivelse af Fragmenter af Danmarks historie 2020-2031

Historikeren Harald Rosenkrantz, hvis optegnelser danner grundlaget for denne bog, var naget af et spørgsmål: Hvordan kunne skiftende danske regeringer og folketingsflertal hade deres egen befolkning så meget, at de ville udlevere den til den frygteligste fjende, der har sat foden på dansk grund? Men i forlængelse af det første spørgsmål lå der andre: Hvordan var det muligt at skabe en folkelig modstand, der efter mange genvordigheder genrejste Danmark? Hvorfor blev Jylland det faste punkt, hvorfra de fædrelandskærlige kunne gøre op med politikernes, mediernes og kirkens forræderi? Hvorfor søgte udlændinge fra nær og fjern til Jylland, hvor de gjorde den danske frihedskamp til deres egen?Harald Rosenkrantz nåede ikke at fuldføre sit bogværk. Vi må nøjes med de fragmenter, han efterlod sig.

Her finder du en oversigt over vores udgivelser. Hvis du trykker på linket, søger du på titel eller ISBN-nummer hos din boghandel, finder du bogen.

Sådan døde Danmark 9788797006320 Lars Hedegaard 2020
Ræven går derude, mor Erindringer 1980-2011 9788792417237 Lars Hedegaard 2011
Verden var så rød, mor Erindringer 1942-1980 9788792417145 Lars Hedegaard 2010
Fragmenter af Danmarks historie 2020-2031 9788797006306 Lars Hedegaard 2017
ANNONSE