Tavle

Efter at det er kommet frem, at ‘Men In Black’-bevægelsen har en større andel af utilpassede og kriminelle muslimer, så er Politikens venstreorienterede journalister blevet betagede af den regeringskritiske organisation.

I søndagens udgave af Politiken bliver ‘Men In Black’-demonstranterne beskrevet som ‘folkelige‘.

Politiet har tidligere fortalt, at organisationen er løst sammensat af grupperinger fra det kriminelle indvandrermiljø, voldelige fodboldfans samt den yderste venstrefløj. Mange muslimske indvandrere anser ‘Men In Black’ som en anledning til at demonstrere mod de indvandrerkritiske politikere på Christiansborg.

Undertegnede har blandt andet påpeget, at en bandekriminel muslim fra Black Army er en del af ‘Men In Black’. Palæstinenseren har tidligere sat ild til en børnehave i Aarhus.

Organisationens talsmand er født i Den Islamiske Republik Iran, og en af frontkæmperne er en afghansk asylsvindler, der jævnligt ferierer i hjemlandet. Her bevæbner den våbenglade muslim sig med pistoler og maskingeværer.

ANNONSE

Politiken har fundet en ny ‘folkelig’ allieret og går hånd i hånd med de kriminelle indvandrere hos ‘Men In Black’.

ANNONSE