Nyt

Jeg har flere gange blogget lignende eksempler, og det siger lidt om problemets karakter, at propagandaen også støder en socialdemokrat. Lars Aslan Rasmussen kommenterer på Facebook.

“Jeg har haft en ekstra travl weekend
Det skyldes at en del journalister på Danmarks Radio, har haft travlt med at fremføre en såkaldt ‘case’ som handler om en pige med tyrkiske rødder der hedder Kübra Sahan, der synes det er helt vildt uretfærdigt at hun endnu ikke har fået dansk statsborgerskab, fordi hun virkelig føler sig enorm dansk.

DR har ukritisk givet hende en masse taletid, og de Radikale og Enhedslisten er faldet pladask for denne offerhistorie, og krævet at hun får statsborgerskab.

… Da jeg ikke kender Kübra personligt slår jeg hende op på Facebook
Her tager det mig 2 sek at finde ud af at hun hylder Tyrkiets diktator Erdogan
Så meget dansk er hun!

… Lad være med at fortælle mig at den slags personer er danske eller er integreret
Jeg gør journalisterne på DR opmærksom på dette
Og beder dem om at stille hende bare et kritisk spørgsmål till, hvordan hun kan hævde at være dansker og integreret, samtidig med at hun hylder islamisten Erdogan
Journalisterne svarer aldrig

At DR som public service medie, leverer sådan en omgang ukritisk mikrofonholderi for Erdogans fans i Danmark er virkelig skræmmende!”

DR holder mikrofonen – … er ikke danske statsborgere: ‘Det er en dybt bekymrende udvikling’

“Jeg arbejder i et børnehus og er med til at forme fremtidens borgere, men har ikke ret til statsborgerskab. Jeg bliver så frustreret. Jeg har aldrig boet i et andet land. Hvorfor skal jeg kæmpe så meget for at få statsborgerskab. Jeg gider ikke, at mit barn skal stå i samme situation. Det er fuldstændig uretfærdigt. Jeg bidrager til samfundet, har aldrig været en byrde og taler pænt dansk, hvorfor skal der mere til.” (Kübra Sahan)

“Kristian Kriegbaum Jensen er postdoc på Statskundskab på Aalborg Universitet. … Forskningen viser, at efterkommere føler sig lige så danske som etniske danskere, forklarer Kristian Kriegbaum Jensen.” (DR)

ANNONSE