Kopierede/fra hoften

Forleden kunne man læse en anmeldelse af Signe Moldes LGBT-satire på Soundvenue. Den var dårlig, blandt andet fordi værten havde en udpræget mangel på ’selvironi’. Når en skribent fra samme blad kommenterer nedenviste gangsterrap-video, så er den manglende selvironi ikke ligefrem et problem. Det er omvendt ‘en værdi’, at offentligheden får et indblik i hvordan det foregår i ‘de udsatte områder’.

Fra TV2 Fyn – Gangsterrap fra Vollsmose: – Den forherliger våben, narko og kriminalitet på et helt absurd niveau.

“Våben, skyderier, stoffer, kontanter, kampsport og masser af maskerede mennesker. Det er nogle af ingredienserne i videoen ‘Sort på sort’ med rapkunstneren Chatle, der udkom for få uger siden på Youtube og en lang række streamingtjenester.

Videoen har ført til skarpe reaktioner fra flere kanter. Blandt andre er Thomas Skov Jensen fra Lærkeparken forarget og rystet over videoen.

– Det her forherliger våben, narkosalg og kriminalitet på et helt absurd niveau – alt det vi forsøger at slippe af med i Vollsmose. Jeg bliver rystet, vred og ked af det, for bandekriminalitet koster liv. Vi havde jo episoden med drabet på Abdinur Mohamed Ismael i sommer, som politiet fortsat kæmper for at opklare. Og så kommer den her video, hvor de synger, at hvis de snakker, kan de blive skudt, siger Thomas Skov Jensen. …

Ifølge TV 2 Fyns oplysninger optræder der flere personer i videoen med tilknytning til bandemiljøet i Vollsmose…”

Køb Lars Hedegaards nye bog her!

ANNONSE