Kopierede/fra hoften

“Man græmmes over tavsheden når nazister er brune”, skriver Lars Aslan Rasmussen, og spørger retorisk: “hvor er alle de autonome? De såkaldte antifascister? … Hvor er alle de åhhh så moderate imamer”. Fredag demonstrerede Hizb ut-Tahrir foran den franske ambassade, og selvom det isoleret set er noget vås at kalde islamister for ‘nazister’, så har han en krystalklar pointe: Tavsheden er virkelig larmende!

Khalid Alsubeihi, som medierne lejlighedsvis portrætterer som gadeplansmedarbejder er helt på linje med Hizb ut-Tahrir, og bringer eksempelvis et hånede billede af Macron på Facebook. Halshuggede kristne rører dem virkeligt ikke, og de skilter ligefrem med det – ikke blot på sociale medier, men også med jihadflag på Kongens Nytorv, tæt på rytterstatuen af Kong Christian d. V. af Danmark.

Havde vi skrevet 2010, så havde jeg brugt to-tre timer på at dokumentere dødstrusler mod Pia Kjærsgaard på Facebook, men det er det nye normale, og jeg må nøjes med at henvise til massemediernes omtale.

ANNONSE

“‘Dø! Du skal dræbes! Dit hoved skal adskilles fra kroppen, og du skal føle samme smerte som franskmanden’ (altså den franske lærer, som tillod sig at vise Muhammedtegningerne som en del af undervisningen, hvorefter han blev halshugget af en islamist på åben gade). Sådan er blot få af de mange hundrede trusler på mit liv, som min Facebook lige nu er oversvømmet af, efter jeg viste en af de 12 Muhammedtegninger.” (Pia Kjærsgaard, Politiken, 30. oktober 2020)

Fra Jyllands-Postens omtale af demonstrationen – Hizb ut-Tahrir rasede foran den franske ambassade.

“Seks blomsterbuketter lå efterladt i støvregnen foran den franske ambassade på Kongens Nytorv i København, mens tilhængere af den islamiske organisation Hizb ut-Tahrir fredag eftermiddag stødte til pladsen i det centrale København.

Det var kun en dag, siden Frankrig blev udsat for det tredje angreb dette efterår. Et terrorangreb, der kostede tre mennesker livet. Den formodede gerningsmand, en 21-årig tunesisk migrant, som i sidste måned var ankommet med et migrantskib fra Tunesien, skar ifølge myndighederne på barbarisk vis hovedet af et af ofrene i en kirke i Nice.
Men budskabet fra Hizb ut-Tahrir, der havde kørt højtalere i stilling på pladsen foran den franske ambassade, var dog hverken sympati for ofrene eller det terrorplagede Frankrig.

Fra talerstolen blev der råbt om en arrogant fransk præsident, falske vestlige værdier, der i øvrigt var i forfald, og et Vesten, som ville tvinge sine værdier ned over muslimer.

‘Vi er her i dag for at udvise et klart islamisk standpunkt. Vi vælger altid profetens side,’blev der råbt i en aggressiv tone fra den opstillede talerpult til de cirka 100 tilhængere – hovedsageligt unge mænd, der undervejs i protesten stak en finger i vejret.”

Herunder en række billeder fra demonstrationen. Stram Kurs hyggebrændte et eksemplar af Koranen, og mon ikke de mange gadeplansmedarbejdere på stedet, skulle undgå at demonstrerende muslimer benyttede lejligheden til at tage Koranen bogstaveligt.

ANNONSE