Nyt

Det går hurtigt p.t. Metoo skyller ind over det politiske landskab med stor og uimodståelig kraft og river mænds politiske karrierer itu, og posteringer, der var aktuelle for et par timer siden, er det ikke nødvendigvis længere. Det er tilfældet med denne postering, der er skrevet, inden Frank Jensens fald fra tronen. I stedet må den stå som en slags monument over Frank Jensen og som en påmindelse om, at ingen mandlig politisk leder skal undervurdere metoo-bevægelsens omfang og følgevirkninger.

Anklagerne mod den magtfulde socialdemokrat og kvindekrænker, Frank Jensen, tager nu til i styrke.
Senest har den venstreorienterede overklassejournalist, Annegrethe Felter Rasmussen, meldt sig i koret af kvinder, der har mærket seksuel opmærksomhed fra den lystne socialdemokrat.
Den kvindelige journalist husker en gallamiddag i 1990’erne, hvor Socialdemokratiets nuværende næstformand er hendes bordherre.
Pludselig finder Frank Jensens hånd op under Annegrethe Rasmussens kjole og ender lige ved hendes skridt og private dele.
Den kvindelige journalist får et lille chok, og det giver et sæt i sexofferet, der udsættes for den uønskede seksuelle invitation fra socialdemokraten.
“Åh, undskyld, jeg bliver bare altid så opstemt af gravide kvinder,” siger Frank Jensen.
Annegrethe Rasmussen vælger at tie med overgrebet i flere årtier, men åbner op for de politiske sexoplevelser, da anklagerne strømmer mod Frank Jensen. I folkemunde kaldes den slags for lemmingeeffekten.
Annegrethe Felter Rasmussen kan hverken huske det præcise år eller den lokation, hvor hun efter eget udsagn blev sexkrænket af den nuværende overborgmester.
Frank Jensens befølinger af den højgravide kvinde skulle være foregået i enten sensommeren 1996 eller 1998.
Hvor den sexhungrende og graviditetsglade Frank Jensen fortsætter sin rejse mod magtens tinder, så oplever journalisten Annegrethe Rasmussen et ydmygende karrierefald.
Den kvindelige journalist bliver fyret fra sit job, da hun tages i grov journalistisk svindel.
Annegrethe Rasmussen bliver anklaget for at have kopieret og stjålet andres arbejde. Hun har i flere omgange i sin karriere været beskyldt for plagiat – blandt andet i 2015, hvor mediet Altinget opsagde sit samarbejde med hende.
Annegrethe Ramussen ernærer sig efterfølgende som rigmandsfrue, da hun er gift med en britisk velhaver og tech-erhvervsmand.
Liebhaverjournalisten bor i dag i USA, hvor hun har slået sig ned i hovedstaden Washington – i et forstadskvarter, der svarer til rigmandsområdet Hellerup nord for København.
Den stenrige Annegrethe Rasmussen har offentligt erklæret, at hun og ægtemanden har faste udgifter for over 100.000 kroner hver måned. Annegrethe Rasmussen bidrager angiveligt ikke med andet til husholdningen end sit milde væsen.
Parret har også en lejlighed i det indre København og et luksussommerhus i Nordsjælland. Den detroniserede journalist driver nu, ved hjælp af sin mands formue, det venstreorienterede netmedie POV International.
Her kan feminister og stærkt venstreorienterede journalister få lov at føre deres pen. En af de ivrige skribenter er den dansk-afrikanske journalist, Philip Sampson, der er dømt for et voldsomt sexovergreb på en teenagepige.
Dette overgreb, der inkluderede urinering på det unge offer, har ikke været et problem for chefredaktøren Annegrethe Rasmussen, der går mere op i politikerhænder på sine gravide inderlår end unge kvinder, der bogstaveligt talt bliver pisset på af seksualforbrydere.
Overborgmester Frank Jensen, der også er kendt som tidligere bingovært på tv-skærmen i Nordjylland, beklager i dag de mange sexkrænkelser, som utallige kvinder er blevet udsat for.
“Jeg har været en krænker,” lyder det fra overborgmesteren, der får hævet puls, når de runde gravide maver strutter foran hans øjne.
På et møde hos Socialdemokratiet søndag aften var der overvældende opbakning til, at Frank Jensen fortsætter som overborgmester og spidskandidat for partiet til kommunalvalget i 2021.
Mandag middag indkaldte Frank Jensen til pressemøde, hvor han oplyste, at han trak sig fra sine politiske poster.
*
ANNONSE