Nyt

Brøndby Øster St., 2605 Brøndby; Foto: Maps

2660 Brøndby Strand var første kommune i Danmark, hvor ikke-etniske danskere kom i flertal, men de omkringliggende postnumre på Vestegnen er også godt med. Pressemeddelelse fra Københavns Vestegns Politi – Efterlyser gerningsmand til forsøg på voldtægt i Brøndby.

“Forsøget på voldtægt skete ved 22-tiden lørdag aften den 8. august. Den forurettede kvinde var kort før ankommet til Brøndbyøster Station med tog. Da hun gik ned gennem tunellen ved stationen og til højre mod Nygårds Plads, mødte hun en yngre mand af udenlandsk udseende, som tog kontakt til hende. Manden lagde kort efter en arm om kvindens hals og begyndte at kysse hende, imens han forsøgte at trække afsted med hende hen imod viadukten under Brøndbyøstervej. Kvinden blev opmærksom på to vidner, som hun piftede til, hvilket fik manden til at stikke af.

Gerningsmanden beskrives som:

Mellemøstlig af udseende, 22-27 år, 175-180 cm høj, alm. af bygning, sort kort hår som var klippet kortere i siderne. Han havde skæg rundt om munden og var velsoigneret. Han talte gebrokkent engelsk, og var iført en sort jakke og sorte cowboybukser.

‘Det er vores vurdering, at manden havde til hensigt at voldtage kvinden. …,’ siger politikommissær Rikke Thestrup som leder Overgrebsgruppen ved Københavns Vestegns Politi.”

ANNONSE