Tavle

Identitære aktivister tog her til morgen Enhedslistens kampagne, der har ordlyden ”vi har plads til de syriske flygtninge” på ordet, og omdannede tre af Enhedslistens kontorer til flygtningecentre. På både hovedkontoret og afdelingerne på Frederiksberg og Østerbro blev der opsat meddelelser om at kontoret nu var lavet om til flygtningecenter, og at syriske flygtninge kunne gå direkte ind og bosætte sig. Vi mener, at hvis Enhedslisten vil have migranter til Danmark, så bør de i det mindste selv tage sig af dem for deres egne penge. Derfor har vi givet dem en hjælpende hånd, så de kan starte med selv at tage ansvar allerede i dag!<

Enhedslisten har på det sidste kørt en kampagne med billeder af et stort lyserødt hjerte, hvori der står ”vi har plads til de syriske flygtninge”. Det er naturligvis en hån mod den almindelige dansker, der ikke alene skal betale for disse migranter, men oven i købet også skal opleve, at deres samfund forandres ganske voldsomt, og at der bliver mere kriminalitet og usikkerhed.

Det er klart, at Enhedslistens ønske er pålægge danskerne denne byrde, og at et hvert forsøg på at hjemsende disse migranter til deres nu sikre hjemland modarbejdes på det kraftigste af partiet. De ønsker, at åbne Danmark for hele verdenen, og at de tilrejsende aldrig vender hjem. Regningen betales af de indfødte danskere, både økonomisk og menneskeligt.
 
Anderledes ville det være, hvis Enhedslisten selv skulle stå for det, og ikke kunne anvende det politiske system til at pålægge andre mennesker opgaven. Derfor lavede vi onsdag morgen deres københavnske kontorer om til flygtningecentre. På deres ruder og døre har vi opsat bekendtgørelser, hvorpå der står:
 
”FLYGTNINGECENTER
 
Enhedslisten har nedlagt sit kontor her og omdannet det til et flygtningecenter. Er du migrant med flygtningestatus kan du bo her ganske gratis.Bare kom ind. Hvis der ikke er nogen hjemme, så ring på 2452 4139 – vi finder plads til dig!”
 
Syrien er sikkert – tid til at tage hjem
 
Der er dog slet ingen grund til at syriske migranter skal opholde sig på Enhedslistens kontorer eller andre steder i vores land. Der har nemlig været sikre områder i Syrien ganske længe, og derfor er der intet til hinder for at langt de fleste af de syriske migranter, der har taget ophold her i landet, samt deres efterkommere kan tage tilbage og hjælpe med at genopbygge deres land.
 

Det eneste, der holder dem i Danmark er de danske politikeres manglende vilje til at sende dem hjem. Her gælder det ikke kun Enhedslisten, men derimod langt de fleste partier, der sidder i Folketinget. Husk det, næste gang du skal sætte dit kryds.

Det er tid til at vende udviklingen – Remigration nu!

 
ANNONSE