Nyt

Fredag var unge, danske patrioter på farten igen. I en enkel, men effektiv aktion viste de hvordan en «rigtig dansk familie» trolig vil se ud i år 2060, hvis masseindvandringen fortsætter.

Metoden var meget enkel. Aktionisterne fra Generation Identitær Danmark tog udgangspunkt i den britiske kunstner Gillian Wearings kendte statue «En rigtig dansk familie». Skulpturen blev oprindelig skabt i 2017, for at vise hvordan en typisk dansk familie kunne se ud.

Statuen fik en del kritik allerede den gang. Danmark Radio påpegede:

Der var 37 forskellige måder at være familie på i Danmark, sidst nogen talte. Formentlig er og kommer der langt flere, for i disse år skubbes der til familiebegrebet.

Aktivisterne fra GI Danmark iførte fredag statuen med skæg, burkaer og beklædning fra Mellemøsten. I tillæg satte de et skilt op med teksten: «En rigtig dansk familie i 2060».

Pointet var at markere visuelt hvordan Danmark er i færd med at forandre sig fra det gamle Danmark til et multikulturelt område.

En ung patriot “pynter” statuen “En rigtig dansk familie” for at fremstille hvordan sådan en familie vil se ud i 2060. Foto: GI Danmark

Aktivisterne fra GI Danmark iførte fredag statuen med skæg, burkaer og beklædning fra Mellemøsten. I tillæg satte de et skilt op med teksten: «En rigtig dansk familie i 2060».

Pointet var at markere visuelt hvordan Danmark er i færd med at forandre sig fra det gamle Danmark til et multikulturelt område.

Foto: GI Danmark

På sin hjemmeside forklarer GI Danmark stuntet nærmere.

Andelen af ikkevestlige migranter og efterkommere er støt stigende. Allerede i 2018 var mængden af ikkevestlige og deres efterkommere på det niveau, som Danmarks Statistik havde ventet man ville nå op på i år 2050.

Flere steder i Danmark er danskere allerede i mindretal. Det gælder fx områder som Tingbjerg, Gellerup og Vollsmose, og mange flere vil følge i fremtiden.

Med en større andel af befolkning med islamisk baggrund følger også en øget islamisering af Danmark.

Myndighederne tilpasser sig indflytterne, reklamer fyldes med kvinder i hijab, maden i børnehaverne tilpasses de nye indbyggere, kønsopdelte arrangementer er blevet almindelige. Derfor har GI Danmark hjemsendelse af migranter som en af sine kampsager.

ANNONSE

Alt dette er en del af den stigende islamisering af vores samfund. En udvikling, som vi mener skal stoppes. Det er vigtigt, at dansk kultur dominerer i Danmark, for det findes ikke andre steder. Lader vi andre befolkningsgrupper vokse sig store og stærke, så vil vi med tiden fortrænges og det må ikke ske.

Udover et stop for asyl og familiesammenføring for udlændinge, så er det nødvendigt, at vi i langt højere grad arbejder for at mange flere vender tilbage til deres oprindelseslande. Hvis ikke, så vil Danmark ikke være til at kende om en årrække.

GI Danmark har tidligere lagt frem en plan i 30 punkter for det de kalder «remigration».

Identitærbevægelsen bliver af modstandere beskrevet som en højreekstrem bevægelse. GI på sin side beskriver sig selv sådan:

”Generation Identitær er en patriotisk ungdomsbevægelse som arbejder for at bevare dansk og europæisk kultur i Europa. Hver afdeling er uafhængig, men arbejder sammen med de andre afdelinger i resten af Europa.

Igennem opsigtsvækkende aktioner og kreativ kommunikation, ønsker vi at skabe debat om masseindvandring og multikulturalisme, som i dag er den største trussel mod de europæiske kulturer.”

Den paneuropæiske ungdomsbevægelses franske udgave blev  tvangsopløst i februar i år. For nylig blev bevægelsens symbol forbudt at bruge i Østrig.

Køb Lars Hedegaards nye bog her!

ANNONSE