Nyt

Fyrreparken, Vollsmose; Collage: Maps, FAA.dk

Tre unge er nu varetægtsfængslet i sagen, skriver Fyens.dk. Her historien fra Fyens Amts Avis – Hævnaktion på parkeringsplads: Fireårig pige så chokeret sin far blive stukket ned med kniv (30. juli 2020, kræver login).

“En blot fireårig pige sad forleden på bagsædet af en bil, og var på tæt hold vidne til, hvordan faren, en 26-årig pædagog fra et bosted på Fyn, blev stukket i låret og brystet med kniv i et hævnopgør i Odenseforstaden Vollsmose. …

Den 26-årige, som ikke bor i Vollsmose, skulle aflevere datteren på fire år i Fyrreparken. … Den unge mand opsøgte ham, og i løbet af ingen tid stod der pludselig en flok på en halv snes unge med udenlandsk baggrund omkring ham.

… Han fik først et knytnæveslag i ansigtet efterfulgt af slag og spark, så han væltede omkuld. Mens han lå på jorden, mærkede han et alvorligt stik i låret fra en kniv samtidig med, at slag og spark fortsatte med at ramme ham.”

ANNONSE