Tavle

To teenage ukrainske flygtninge er blevet stukket ihjel i Tyskland af unge migranter med baggrund fra Mellemøsten. Dette rapporterer Remix nyheder.

Artem Kozachenko, en 18-årig ukrainsk flygtning og håbefuld basketballspiller, er død efter at være blevet stukket ned i et blodigt angreb i byen Oberhausen tidligere på måneden.

Kozachenko blev indlagt med alvorlige knivstik, efter at han og hans holdkammerater blev angrebet af udenlandske unge søndag den 11. februar om aftenen, da de var på vej hjem fra træning.

Hans ven, 17-årige Volodymyr Yermakov, døde på stedet, mens Kozachenko blev hastet til akut behandling. Artem Kozachenko døde af sine kvæstelser få dage senere.

“Artem har været i intensiv behandling på hospitalet siden det brutale angreb i Oberhausen,” skrev ART Giants, det lokale basketballhold, som begge teenagere spillede for, på Instagram. “Desværre er hans tilstand i løbet af de sidste par dage forværret så markant, at lægerne ikke kunne gøre mere for ham”, tilføjede de.

Nyheden om knivstikkerierne blev først rapporteret af Kyiv Basketball Federation i et socialt medieopslag aftenen efter angrebet, der hævdede, at de unge basketballspillere “blev angrebet med knive på gaden, bare fordi de var ukrainere”.

ANNONSE

Foreningen tilføjede, at ifølge de foreløbige oplysninger har “de kriminelle otte unge mennesker arabisk udseende”.

Den 15-årige formodede gerningsmand, skal have stukket de to ukrainere ni gange i bryst og mave med en kniv. Ifølge politiet blev to andre unge, en syrisk (14) og en tysk-libanesisk pige (13), alvorligt kvæstede i skænderiet.

Den tyske avis Bild rapporterer, at den hovedmistænkte gerningsmand, en tysk-tyrkisk studerende (15), var velkendt af politiet fra tidligere voldsforbrydelser.

På trods af ofrenes og mistænktes etniske profil, siger tysk politi, at de ikke behandler hændelsen som et politisk motiveret angreb, ifølge t-online.

Partiet Alternativ for Tyskland (AfD) udsendte en erklæring efter det andet offers død, der beskriver hændelsen som bevis på den “brutale hverdagsvold, som de etablerede partier og medierne ynder at indhylle i tavshed”.

Ved et andet angreb i Tyskland et par dage tidligere, blev den 16-årige Filipp S. slået og sparket, indtil han var hjernedød, af omkring 15 unge af arabisk oprindelse.

Tyskland: Tenåring slått i hjel av arabere

Køb Ruud Koopmans’ bog her!

ANNONSE

Mest læst

Donald Trump er manden