Kopierede/fra hoften

Natten til fredag bloggede jeg en lille historie om Sikandar Siddique, der mente statsminister Mette Frederiksen udtalte sig racistisk og pustede til fremmedhadet, ved at påtale at ‘indvandrerdrenge’ ikke bør skabe utryghed. Fredag aften, under et døgn senere blev en 27-årig mand likvideret på Gyngemose Parkvej, et stenkast fra Siddiques lejlighed. Dagen forinden havde han som en af få politikere, ikke et problem med ‘raceopdelt prideparade’. Forsøget på at være kulturrelativistik avantgarde fortssætter, som man kan læses i BT, hvor han agiterer for at kvinde – og transseksuelle, skal have fri, når de har menstruation – Folketingsmedlem: Giv kvinder fri, når de har menstruation.

“Han vil nemlig tildele danske kvinder og transseksuelle et vist antal dage hvert år, hvor de kan holde fri fra arbejde, når de har menstruation.

Det er der nemlig mange, der døjer med, forklarer han.

Inspirationen kom til Sikandar Siddique, da han i sidste uge læste en artikel på CNN.com om, at en indisk virksomhed havde givet deres kvindelige og transeksuelle ansatte 10 fridage om året, som de kunne bruge, når de havde menstruationsgener. Altså en slags øremærket sygedag. …

… men mænd, der skifter køn til kvinder, de skal vel ikke have menstruationsfri? Jeg kan vel ikke gå ned og skifte køn og så holde fri?

‘Jeg bliver nødt til at løbe nu.’

Kan du ikke lige nå at svare på det?

‘Nej, jeg skal altså løbe nu.’”

ANNONSE