Kopierede/fra hoften

For nogle måneder siden kom jeg til at nævne Sikandar Siddique over for en god ven, som sagde, at han var fuldstændig ligegyldig. Altså skulle jeg ikke tænke mere på ham. Det vil jeg også gerne lade være med, for han er ikke værd at samle på.

Desværre kommer vi nok til at høre mere fra den korpulente muhamedaner, der tydeligvis gør indtryk på danske kvinder. Han får for tiden god presse ved at fremstille sig som et stakkels offer for danskernes racistiske ondskab. Det kunne ikke falde ham ind at udtrykke taknemmelighed over, at Danmark har givet ham husly og tilmed mulighed for at sidde i Folketinget.

Og selvfølgelig er en muslim aldrig taknemmelig. Ifølge islam udgør muslimer nemlig et herrefolk, som har ret og pligt til at herske over vantro og ikke på ringeste måde indrette sig efter de vantros skikke. Samt i deres gode ret til at lade sig underholde af de skatteydere, som de hader.

ANNONSE

Derfor denne forudsigelse: Sikandars såkaldte “grønne” er spiren til et islamisk parti, som vil fylde dumme danskere med sød snak, samtidig med at det undergraver demokratiet indefra.

Alt sammen til mediernes fulde tilfredshed.

ANNONSE