Kommentar

“The great reset.” Demokratiets afskaffelse, Agenda 2030, World Economic Forum, Davos, FN.

Hvis man ikke forstår, at vor tids overgribende slagmark er mellem nationerne/demokratierne og de store formuer, der vil have den politiske magt – blandt andet gennem dækorganisationen EU, –  begriber man kun overfladen af samtiden.

Den ligger bag Demokraternes og hele den vestlige presses uforholdsmæssige had til patrioten Donald Trump og den ligger under EU’s tilsyneladene irrationelle uvilje mod at stoppe den 3 verdens erobring af Vesteuropa ved hjælp af Afrika-Mellemøstens befolkningseksplosion.

Asylansøgninger i EU tredoblet på en måned

Endnu en “flygtningeeksplosion” rammer nu Italien. I hele EU er asylsøgere tredoblet på en måned. Fordi de der “vogter” de ydre grænser, ikke ønsker det. Vi kan ikke stoppe det med politikere, der ikke vil sætte EU stolen for døren. Vi vil miste vores nation, og i Sverige kan vi se, hvad det betyder: Vold, mord, velfærdstab og fattigdom.

ANNONSE

Alt har et rationale, det er bare ikke altid der tales sandhed om det. At Sverige halvvejs har afskaffet sig selv på en generation med 3.2 mio udlændinge, de er nødt til at kalde “flygtninge”, ville ikke give nogen mening andet end på den lukkede afdeling, men der er altid en mening.

Afskaf folkene og der er ingen nationer, og uden nationer er der intet demokrati

Bare dansk presses unisone dækning af Donald Trump, er så fornuftsstridig, propagandistisk og uvirkelig at det skriger til himlen. De er to hovedhistorier i dette valg: Nationen mod pengemagten, og Demokraternes helt uhørte opførsel gennem fire år.

Men afskaf folkene, som svenskerne har været tragisk effektive til, og der er ingen nationer, og uden nationer er der intet demokrati. Der findes intet “globalt demokrati”, bare se på graden af demokrati i EU. Man skal være ualmindeligt naiv for at ryge på EUs eventyr om demokrati. Målet er antidemokrati. Det er globalismens mål.

De store formuer er fremtidens politiske magt. Ikke med legitimitet, men med overvågning

Den ligger bag kontanternes forsvinden, og den Kina-lignende overvågningsstat vi er på vej ind i. Ligesom Kina, vil vi få sociale points, der bestemmer hvorhen vi må rejse og hvilke jobs vi kan få. Vi vil få chips, der overvåger vores helbred og smittestatus.

5G og kunstig intelligens er en forudsætning. Facebook bruger allerede AI til at censurere med 10 sekunder efter at noget er skrevet. Dissens kan ikke snige sig ind, og en video som  denne vil også forsvinde fra You Tube. Det frie ord dør for vores øjne, der lyves om det med “vores retningslinjer,” men det er på Facebook, det foregår. Politikerne er ligeglade, for de har selv bestilt censuren. De bliver ikke censureret, det giver for meget presseballade.

Det jeg af og til kalder den postdemokratiske tid, hvor folkestyrerne minder mere og mere om dårligt teater, vi er ved at tømme for indhold. Politikere og journalistik fastholder skuespillet, men det er hulere og hulere at overvære, som jeg fornemmede på Christiansborg i 2019.

Folketingets toppolitikere ved det udmærket, men de fleste menige medlemmer kan formentlig ikke finde op og ned i det. Journalisterne heller ikke. Lars Løkke vidste udmærket, hvorfor Marrakesh skulle holdes hemmeligt, også i den samarbejdende presse.

“The Great Reset”

Er man på globalisternes side, vil man sikkert kalde doktor i filosofi, lektor Jacob Nordangård for konspirativ, men der er intet af det han taler om, som ikke allerede har eksisteret i årtier. Hvis man vil hægte sig på et stort, nedtystet emne, som få magthavere vil tale om, bør man høre denne time.

Hvis man vil have en hurtig indføring i emnet, kan man læse en oversigtsartikel jeg havde i februar i år. Agenda 2030: Monstret bag glansbilledet. Et kommunistisk manifest for hele verden.

Sådan ser det hele ud, når Coca Cola gør reklame for den grænseløse globalisme. Det er rent “The Great Reset” bare i popsprog

Wait stop, who says we have to back to normal? This is our opportunity to start over

ANNONSE