Nyt

Der vil være lige mange muslimer og oprindelige svenskere i år 2100. Den demografiske sitution der udløste borgerkrig i Libanon i 1975 og i Bosnien i 1992. Svenske politikere har i 45 år været i gang med et spektakulært, nationalt selvmord, og hidtil er de sluppet forbløffende bedre fra det end Sverige og det svenske folk. Vil ingen andre dømme dem, så vil historien.

At det vil føre til den første krig i Sverige i 200 år, kan man godt love, da den på flere måder allerede er begyndt.  Danmark, Finland og Norge vil få kaos ved deres grænser. En tunnel mellem Helsingør og Helsingborg bør aldrig blive til virkelighed. Glem det! Helsingborg er allerede i dag et voldeligt, kriminelt shithole.

Norge vil have 15 procent islam i år 2100. Det var det antal, det krævede at dominere Al- Andalus i 781 år. Vores fuldstændigt historieløse politikere er ikke bange af sig, men med dumhed følger som bekendt vovemod.  Professor Arnstberg kommenterer Kyösti Tarvainens seneste befolkningsprognonse, han har sendt til Riksdagen. De vil arkivere den lodret og fortsætte med at hente 100. 000 fremmede om året. Der er intet folk til at stoppe dem. Den, guderne vil tilintetgøre, gør de først vanvittig.

ANNONSE

Kyösti Tarvainen är docent em. i systemanalys vid Aalto-universitetet i Finland. Han är tidigare publicerad på bloggen med sina beräkningar av vart Nordens olika befolkningar demografiskt är på väg. Nu har han gjort en prognos (Tarvainen 2020c) över vad som kommer att hända fram till århundradets slut, om den nuvarande demografiska utvecklingen fortsätter på samma sätt som hittills. I synnerhet är han intresserad av vad som händer med de muslimska minoriteterna.

Sverige är det land där vi kan förvänta oss de största demografiska förändringarna. Om 45 år kommer svenskarna att vara en minoritet i sitt eget land, i förhållande till immigranterna och deras barn. Om 80 år kommer muslimerna att vara lika många som de etniska svenskarna. Se diagrammet nedan och den sista tabellen. Nordens demografi, projiceringar för åren 2021 – 2100

 

ANNONSE