Nyt

Jeg har tidligere blogget om overfaldet på 25-årige Lasse Leisner, men nu hvor han står frem i BT, kommer der flere detaljer frem. Han var på vej hjem fra baren Tjili Pop på Nørrebro en fredag i februar, og ville tage et elektrisk løbehjul hjem, da han blev antastet af en gruppe indvandrerdrenge. Ingen er anholdt i sagen, men Lasse er stadig påvirket af hændelsen, der fandt sted ved en trappeskakt ved Frederik Barfods Skole på Frederiksberg.

Et kulturmøde på Vesterbro beskrevet over en dobbeltside i dagens BT – ‘De siger, jeg vil få en kniv i maven’(papir, 1. sektion, s. 10)

“‘Jeg giver løbehjulet til dem og begynder at gå for at afværge hele situationen. Men de går efter mig, og det hele bliver meget utrygt. Mit instinkt siger bare, at jeg skal væk. Og så begynder jeg at løbe,’ fortæller Lasse Leisner. …

Jeg bliver trukket væk fra gaden og hevet op mod en dør til en trappeopgang. Her bliver jeg truet med en kniv og får et slag i ansigtet, inden jeg bliver bedt om at udlevere min pung og telefon,’ siger Lasse Leisner.

… De mørkklædte drenge, som Lasse Leisner beskriver som indvandrerdrenge, svinger med kniven foran hans ansigt.
Da han forsøger at parere, får han et dybt snitsår på hånden, der bløder voldsomt. …

‘På et tidspunkt tænker jeg, at de er ved at få nok, men så trækker de mig over på en skole ved siden af og ned ad en trappeskakt,’ siger Lasse Leisner og fortsætter: ‘Jeg bliver lagt ned ovre i et hjørne, hvor jeg modtager slag og spark både i baghovedet og på siden af kroppen.‘ Hans lunger udstøder højlydte støn, hver gang skoene banker ind i hans krop.

De tildækkede ansigter oven over ham fortæller, at de vil skære et kors i hans nakke, hvis han ikke tier stille. Og så mærker han kniven. Forsigtigt skærer de et lodret snit hen over hans lyse hud lige under nakkehårene.

ANNONSE

Mest læst

De blev til monstre

Manifest i en mørk tid