Nyt

Foto: Google streetview

Susan Arkin beretter på Facebook, at hendes 14-årige dreng lørdag blev overfaldet af 7-8 indvandrere i Fields. Kommentarene blev det dog lidt for barske, og derfor indskrev hun tirsdag det man kunne kalde ‘en antiracistisk disclaimer’. Susan er gift med tyrkiske Muhittin, og den overfaldne er en ganske almindelig gamer-interesseret dreng der på Facebook følger Anders Hemmingsen, Maserati Danmark og Recep Tayyip Erdoğan. Her i sin helhed.

“EN advarsel til alle forældre.

I lørdags var min søn sammen med sin fætter. De er begge 2 nogle meget søde drenge på 14 år, som aldrig har lavet ballade. Om eftermiddagen spørger de om de må tage til Fields, for at gå i biografen. Jeg spørger om de ikke kan tage i City 2 i stedet, da vi bor tæt på, og jeg ikke er meget for at de færdes i København. Drengene insisterer, og de får lov at tage til Fields. Omkring klokken 21 ringer min søn til mig, da filmen er færdig og de skal til at tage hjem. Da jeg ikke har mulighed for at hente dem, skal de tage toget.

Ca. en halv time senere ringer min søn igen tror jeg, men det er ikke min søn, det er en mand fra Københavns Politi! 1000 tanker når at flyve rundt i hovedet på mig, inden han når at fortælle hvorfor han ringer! Min søn og hans fætter er blevet overfaldet af 7-8 indvandrer drenge, ved metrostationen i Fields. De var kommet mod min søn og fætter med en kniv, hvorpå drengene prøver at løbe væk fra dem. Min søn har astma og kan derfor desværre ikke løbe så langt, så han er nødt til at stoppe, og dette resulterer i at han får flere slag i hovedet. Hans fætter er også stoppet, og forsøger at skubbe drengene væk fra min søn, og får også selv et slag i ansigtet.

Jeg er simpelthen i shock! Det er drenge i alderen 13-16 år. Jeg ved ikke om det er dem eller deres forældre der burde have et ordentligt lag tæsk… Og til alle de voksne mennesker som så det ske, men intet gjorde, i skulle fandme skamme jer!

Min værste frygt blev desværre til virkelighed, og jeg blev bekræftet i at man ikke kan lade sine børn færdes frit i dette land😪

Del meget gerne, så andre forældre kan blive advaret. Og måske de forældre der bare bliver ved at få børn, uden at ane Hvad de foretager sig, skulle til at vågne lidt op!”

 

ANNONSE