Nyt

Sundhedsmyndighederne har fundet 18 smittetilfælde med coronavirus, som kan spores tilbage til et fly, der fløj fra Pakistans hovedstad, Islamabad, til København 6. juni 2020.

Det kan ikke udelukkes, at der er langt flere smittetilfælde, der har relation til den pakistanske flyafgang.

Mette Frederiksen har forsømt at lukke grænsen til Pakistan igennem flere måneder. Et islamisk land, hvor coronavirusen har været ude af kontrol i ugevis.

Statsministeren og hendes socialdemokratiske regering har endda undladt at skifte strategi EFTER, de har ladet et coronafyldt pakistansk passagerfly lande i København, hvorefter de mange smittebærere er strømmet ud i det danske samfund.

På udenrigsministeriets officielle ‘Pakistan-hjemmeside’ kan man læse følgende råd til coronaramte pakistanere med rejsefeber og længsel efter Danmark:

“FLYV HJEM VIA DOHA MED DIREKTE FORBINDELSE TIL KØBENHAVN: BOOK ONLINE PÅ QATAR AIRWAYS FLIGHT BOOKING ELLER GENNEM HR. NASIM, SOM AMBASSADEN KENDER, PÅ MOBIL 0300 855 4789”.

Statsminister Mette Frederiksen og hendes ungpige-glade udenrigsminister Jeppe Kofod opfordrer direkte pakistanere til at rejse mod Danmark. Der rådgives om telefonnumre og pakistanske flyafgange fra myndighedernes side.

Befolkningen skal være bevidst om venstrefløjens dobbeltspil. Her råbes der ‘corona’ for at indføre antidemokratiske tilstande via hastelovgivning.

Herefter går multikulturalister og venstreorienterede på gaden i tusindvis for, i tæt sammenstimlen, at demonstrere mod racisme og udsætter dermed befolkningen for smittefare.

Samtidig inviterer den røde regering adskillige fly med virussmittede pakistanere til Danmark.

Mette Frederiksens politiske bedrag er omfattende og stikker dybt.

ANNONSE