Kopierede/fra hoften

 

Klaus Schwabs lille skødehund, som Mette Frederiksen har gjort til udenrigsminister, er meget ked af den newzealandske diktator, Jacinda Arderns afgang fra posten som premierminister.

Efter at hun i årevis har tyranniseret landets befolkning i et slet skjult forsøg på at omdanne det tidligere demokratiske og frie New Zealand til en aflægger af Nordkorea, kalder Løkke hende en “verdensleder”. Så nu ved vi, hvilke ledere den siddende danske regering ser op til – nemlig WEF-marionetter som dem selv.

Hør bare, hvad vores udenrigsminister har fundet det passende at udsende i anledning af Arderns afgang:

“En verdensleder træder tilbage. Din hengivenhed og mod har bragt optimisme over hele kloden. Da vi sidst mødtes, var din lille pige på dit skød ved FNs generalforsamling. Nu vil du få mere tid til at se hende vokse. Heldige hende, heldige dig. Tak for nu Jacinda Ardern.”

For få dage siden slog Løkke til lyd for et forstærker nordisk samarbejde. Han vil altså have, at Danmark skal fedtes yderligere ind med det Sverige, som stadigt flere betegner som en fejlslagen stat, efter at landets ledere gennem årtier har arbejdet for at fremme islamiseringen.

ANNONSE

Men hans begejstring for WEF-programmet og for håbefulde tyranner som Jacinda Ardern falder jo godt i tråd med, at han i 2015 åbnede Danmark på vid gab for islamisk tilstrømning.

Før valget kunne Mette Frederiksen godt have fortalt vælgerne, at hun åbenbart også er med på Løkke-kursen.

ANNONSE