Kommentar

 

Billedet af den knyttede næve er et apokalyptisk tegn i vor tid. Dette er ikke 60’ernes kamp, det står i opløsningens tegn. Den som vælger et sådan symbol og siger det står for “frigørelse” bør ikke blive troet. Det gælder om at stole på sine instinkter. Aktivisterne i Seattle maler tegnet over alt, som tegn på at det er deres territorium. De markerer revir.

Det, som gør Capitol Hill Autonomous Zone, CHAZ, i Seattle skummelt er at det er del af en bevægelse, Black Lives Matter, som store selskaber betaler løsepenge til. De vil ikke indse at det at indlade sig med folk som går ind for vold, har konsekvenser. Nu må de være med på vognen.

Det lyder helt tosset, men er blodig alvor: Capitol Hill Autonomous Zone, CHAZ, har fået en leder, en 30 år gammel rapper, som hedder Solomon “Raz” Simone . Han går rundt med bevæbnede vagter og et højkalibervåben.

ANNONSE

Journalist Andy Ngo har været inde og set på forholdene, og fortalte om dem til Martha MacCallum i the Story:

“Du har her en gruppe på flere hundrede mennesker, der har belejret et område og har erklæret det som et separat politisk område fra De Forenede Stater,” fortalte Ngo værten Martha MacCallum.

“Og bortset fra billeder af liv og glade dage, har de også mennesker, der går rundt, som er bevæbnede og fungerer som sikkerhedsvagter, og tilmed grænsekontrolsteder. Så for at komme igennem, skal du gennem disse fysiske barrierer, der er sat op, og der er komplet anarki, og fordi politistationen er blevet besat, har politiet forladt den. ”

CNN viser ingen af de mørke sider. Ifølge CNN er der nogle demonstranter som havde okkuperet nogle kvarterer i centrum af Seattle. No big deal. De var stort set fredelige.

Vi har en situation, hvor medierne fortæller dig at tingene er ok. Men så bryder der information igennem som egentlig fortæller noget helt andet: Fjern Churchill og Holberg fra “vore gader”. “Vore”?

En gruppe unge kunstnere kalder sig ”kunstmetoo”. De har noteret sig hvilke kunstinstitutioner, der signalerede støtte til Black Lives Matter. Nu vil de se handling.

«Det er blevet bemærket at (navnet på kunstinstitutionen som modtager e-mailen) nylig har udtalt sig til støtte for Black Lives Matter-bevægelsen. Som kunstnere, aktivister og publikum er vi skuffet over det ringe omfang af de handlinger som museet har gjort for at støtte Black Lives Matter.»

Har man sagt A må man også sige B: Kunstverden løber over af politisk korrekthed. Man kappes om at være politisk korrekt. Alle med forstanden i behold burde have set for længe siden at Black Lives Matter har et stort risikopotentiale. I stedet for varsomhed kaster eliten sig i armene på aktivister med tvivlsom fortid og tvivlsom agenda.

Det er i det perspektiv at “okkupationen” i Seattle bliver dyster: Ordføreren Jenny Durkin er en yderliggående Demokrat som beder Trump holde kæft og ikke blande sig. Selv behandler hun okkupationen som et socialt eksperiment. At hun gav ordre om at rømme politistationen, ser hun ikke som noget problem.

Det er i de Demokratisk styrede delstater og i byerne at problemerne er størst, plyndringen og volden værst. Men det får de norske lyttere/læsere/seere ikke at vide. Norske medier har sammensværget sig om at lægge Trumps alt til last. Hvad enten han slår eller slås på.

Vi står overfor et stort og farligt kompleks:

Black Lives Matter står ikke alene. Bag dem står store og stærke grupper med mange penge. Vi skrev forleden om Minnesota Freedom Fund som betaler kaution for fængslede aktivister. De får hjælp af National Lawyers Guild, et advokatnetværk som er Antifas spydspids ind i retssystemet.  Hollywood-stjerner står i kø for at give penge og låne deres Instagramkonti ud.

Men ikke kun dem. Store selskaber betaler løsepenge til Black Lives Matter og associerede grupper. Tyske T-Mobile ved Mark Sievert melder at de støtter Black Lives Matter og vil stoppe med at reklamere på Tucker Carlson.

Den 10. juni annoncerede Sievert, at det tyske-ejede firma German-owned firm ville stoppe med at reklamere på Carlsons tv-show, pga. klager fra folk, der er vrede over Carlsons kritik af Black Lives Matter-kontroversen.

Hvorfor sponsorerer du Tucker Carlson?

— Yaya (@LindaHa23460082) June 10, 2020

Tucker Carlson er nok den vigtigste journalist i verden lige nu. Han tager pulsen på Amerika. Han ser ikke væk, og den politiske, økonomiske og medieelite hader ham for det.

ANNONSE