Kommentar

68’erne er ved at blive lige så senile som Joe Biden. Derfor er al historie et “remake” af deres “golden years”. Journalisterne er kloner af Carl Bernstein og Bob Woodward,  der før eller siden vil fælde præsidenten.

Journalisterne mangler begreber om hvem der gør hvad mod hvem. For dem er moralen et facit, de har fået udleveret i tidernes morgen. Politiet er altid suspekt. At det skulle være noget ved deres arbejde, der gør dem “suspekte” når folk brænder byen ned, strejfer dem ikke.

For journalisterne er byen og samfundet en kulisse, den almindelige befolkning bare er en del af. De virkelige mennesker, der får deres levebrød ødelagt på toppen af coronaen, hører vi ikke meget om.

ANNONSE

Desto mere om voldsmænd, der forherliges.

For dagens journalister er det altid Vietnam om igen. Politiet er svin og kan kun være onde. De fortjener ingen sympati. Hvis en politibetjent går i panik, når mængden forsøger at omringe ham og kører sin bil ind i mængden, så er det politimanden, der er noget galt med.

Han er altid et objekt, som er genstand for tingsliggørelse.

De unge derimod.

Scenen tilhører dem og politiet skal bare spille en birolle.

Berlingske gør et stort nummer af at et par journalister fra Reuters fik en gummikugle. Det samme fik en journalist fra Daily Caller, men han grinede ad det hele.

De seriøse medier vil gerne være ofre.

Men der er forskel på ofre. Da Fox New reporter Leland Vittert blev angrebet af pøbelen udenfor Det Hvide Hus, og måtte eskorteres væk af politiet, spurgte ”Daily Caller Committee to Protect Journalists” om deres mening. Men de havde ingen og behøvede tid til at undersøge sagen. Men arrestationen af CNN-reporterne fordømte de umiddelbart.

Vi lever i Orwell-land. Alle er lige, men nogle er mere lige end andre.

Disse journalister er ved at miste folkets tillid, det samme er organisationer som CPJ.

De er kun optaget af at beskytte sine egne interesser.

Da dør journalistikken. Den bliver korrupt.

Andre må tage over.  Dem er der efterhånden rigtig mange af i USA. Men officiøse danske medier bryder sig ikke om at bruge dem som kilder. Hvorfor ikke?

Fordi de selv ville blive afsløret.

ANNONSE