Kommentar

Specialetterforsker Bob Mueller og hans folk har interviewet Roger Stone mange gange. De sidder på alt han har af elektronisk kommunikation. Ligevel stormet politiet hans hus som om det var en anti-terroroperation. De tilbragte 12 timer med at ransage huset. Mueller vil vise hvor stor hans magt er og de liberale medier backer ham op.

Poul Højs stykke om arrestationen af Roger Stone er et stykke journalistisk svineri. Høj vælger løgnen for at tjene magten. Han er til tjeneste for kræfterne, der forsøger at vælte USA’s præsident.

Nu stopper showet for den gamle sex-swinger og Trump-rådgiver: »Det er FBI. Luk op!«

Ellie Ohr (t.h) er gift med Bruce Ohr der arbejder i Justisdepartementet. Paret Ohr var kanal for alle bagvaskelser som den britiske eks-agent Christopher Steel leverede, ind til FBI. Materialet blev brugt til at fremskaffe en tilladelse til at overvåge Trump-kampanjen. To og et halvt år senere er det ikke leveret bevis på nogen Russia collusion.

ANNONSE

Vi fik i går at vide at Ellie Ohr, ex-CIA, der arbejdede for det samme konsulentfirma, som lavede den beskidte rapport om Donald Trump og russerne, havde som opgave at finde kompromitterende information om Trumps børn.

Netværket mod Trump skyede ingen midler for at få ram på ham. Poul Høj viser at han er en aktiv soldat i deres hær.

Det er bemærkelsesværdigt at en tidligere USA-korrespondent overhovedet ikke forsøger at dække arrestationen på en fair måde, men hellere triumferer og sviner Stone til.

Stones hus i Fort Lauderdale blev stormet af 29 tungt bevæbnede agenter kl 0600 om morgenen. En 66 år gammel mand, der bor med sin døve kone og to hunde, blev behandlet som Osama bin Laden eller et El Chapo.

Pågribelsen havde Bob Muellers fingeraftryk over det hele. Det her er Muellers metoder: Han vil vise, hvad han er i stand til, hvor stor magt han har.

Roger Stone i interview med Daily Caller. Stone taler om at der er en direkte sammenhæng mellem de liberale mediers hetz mod ham og drapstruslerne. Før jul var det en der forsøgte at dræbe ham med bil. 

Vanligvis er journalister skeptiske overfor overdreven magtbrug. Men ikke når det kommer til Trump og hans venner. De amerikanske redaktioner – New York Times, Washington Post og CNN, MSNBC, har arbejdet sig op til et hysteri, der gør at de vil se blod, i overført betydning. Men også i det virkelige liv.

Roger Stone fortæller at dødstruslerne mod ham er steget til rekordniveauer efter at medierne har angrebet ham dag ud og dag ind.

Det opdager de danske medier ikke, for de er af samme anti-Trump-kaliber.

Ikke alt har den nedrige, foragtfulde tone som Høj opviser.  Michael Bjerre er mere lavmælt, men gider ikke gøre sit hjemmearbejde og er en efterplaprer af de liberale medier.

Analyse: Trump nævnes nu i anklageskrift. Det er kun dårligt nyt for ham

Konservative mennesker i USA er optaget af at Bob Mueller truer både ytringsfriheden, retssikkerheden og lov og ret. Han står for den magtfulde stat der behandler mennesker som insekter, de kan knuse.

Mueller fortsætter en operation, der tager sigte på at knuse USA’s folkevalgte præsident.

Poul Høj er bare det mest eklatante eksempel på en journalist, der hæmningsløst giver sig løgnen og hetzen i vold.

Roger Stone er den værste og mest flamboyante udøver af beskidte tricks i amerikansk politik, en swinger og sadomasochist, som har pralet af, hvordan han i 2016 koordinerede de russiske lækager for Trump. Fredag sluttede praleriet og hans store show, FBI stormede hans hus og anholdt ham. Hvad nu, Donald Trump?

Den eneste, jeg kan finde, der skriver om Stone og outreret sex er en antisemitisk blog af en Fitzpatrick.

Det billede Høj tegner af Stone stemmer ikke med det man får af at se, hvordan han bliver behandlet i konservative medier: Stone er dygtig, veltalende, og virker overbevisende.

Mueller-sagen er meget kompliceret. Journalister må enten forsøge at forklare folk hvad det går ud på, eller lade være. Høj gør noget ganske andet. Han skriver en historie der passer til det formål han har: At ramme USA’s præsident.

Danske medier lider af et ubændigt Trump-had. Hvem tror de skal beskytte Danmark i tilfælde af en krise? Tyskland?

Det er en form for selvhad Høj og hans kolleger bedriver.

Mueller-sagen er den mest spændende sag man kan tænke sig for en journalist. Men den kræver flere timers arbejde hver dag. Når man begynder at forstå intrigen, er den svimlende.

Derfor bliver kontrasten så stærk til journalister som Høj, der ikke vil oplyse, men bedrage publikum.

Det er et stort ansvar Høj og ligesindede påtager sig. Stone siger, hadet mod ham er enormt. Han siger, det er medierne der pisker det op. De liberale er gået amok.

Det forstår man ikke, hvis man læser danske medier. Der præsenteres et billede af en præsident, der minder om en, der bør fjernes fra sin stilling.

Efter rasende ord og fornærmelser: Macron belærer en total isoleret Trump

Det er et irrationelt had og man undres over, hvad det er der driver det.

I tresserne var Daniel Ellsberg symbolet på et sandhedsvidne, der trodsede magten og fortalte sandheden om Vietnam-krigen.

New York Times trykkede Pentagon-rapporten. Washington Post oprullede Watergate-skandalen.

Den skandale, der pågår lige nu i USA er uendeligt meget større end Watergate. De samme kræfter, der var progressive i tresserne, er i dag de mest reaktionære. De vil beholde magten for enhver pris. Da en historisk anomali dukkede op – Donald Trump – bestemte de sig for at stoppe ham, koste hvad det koste ville.

Poul Høj er med på jagten. Men er danskerne klar over at det er en kamp rettet mod dem selv?

 

 

ANNONSE