Kopierede/fra hoften

Tilfældigt Dashcam-billede af en Mercedes AMG GT-S, Århus, 19. maj 2020

Det er muligvis værre i disse coronatider, men udviklingen peger kun i en retning. Enhver der modarbejder den demografiske udvikling udskammes som fascister (Generation Identitær) eller fascistoid sympatisør (Morten Uhrskov). Demografi er skæbne, og det værste der kan ske er vitterligt ikke at blive kaldt fascistoid af status quo’erne på begge sider af den fordelingspolitiske akse.

En Facebook-ven har været en tur i Århus C. Kald ham bare alarmist eller andet grimt, men når det ryger fra kælderen, og dine børn sover på kvisten, så er det ikke nok at indhente tilbud på etablering af brandtrapper. Man må gerne råbe ‘brand’, også i et toneleje der ikke kan misforstås.

“Kom forbi Banegården/Bruuns Galleri. Det lignede nu mere downtown Fallujah, og atmosfæren præcis så ubehagelig. Grupper af unge arabiske drenge driver rundt og der er ballade. Vagterne, for det er nødvendigt i 2020, arabiske, prøver at mægle. Jeg så tre unge blonde danske piger, med ansigtsudtryk der kun vidnede om absolut afmagt. Udenfor banegården var der ballade ned mod Strøget, to grupper unge arabiske mænd i konflikt.

Her passerer ellers den ene million dyre bil(flere til 4/5 millioner), efter den anden forbi. Der holdes vagt, forstås. Patruljeres. I andre biler(de billige), dem med ’soldaterne’, er vinduerne åbne og der råbes og provokeres. Jeg forlader banegården, og på vej hjem passerer jeg politistationen, udenfor den oplever jeg vanvidskørsel, af den grove slags. Vild hastighed og overfor rødt. (Det hverdag i Århus)

Østjyllands Politi har ikke medvind. På det nye eksklusive Århus Ø, har vold, frygt, vanvidskørsel og dominansadfærd, også sat politiet skakmat. Ofrene efterlades hjælpeløse!” (Jes S.)

ANNONSE