Kopierede/fra hoften

Flere land har skaffet seg medisinsk utstyr fra den kommunistiske slyngelstaten og funnet ut at det ikke fungerer. Dermed har Storbritannia kjøpt 17,5 millioner testenheter fra Empire i Midten, men måtte kaste dem ut fordi de ikke fungerer. Den britiske politikeren Nigel Farage advarer mot å motta noe fra Kina.

Slik det nå også er klart, er ikke regimet til å stole på og handler mer om å undergrave økonomien i Vesten enn å bidra til kampen mot corona. De første tilfellene av den nye virusinfeksjonen i Wuhan ble oppdaget i midten av november i fjor, men Beijing fortalte ingenting. Da det gjaldt president Trump, ba han om å sende et forskerteam 6. januar, som ble avvist. 31 januar stengte presidenten for innreise fra Kina – veldig mye mot WHO-anbefalingen, noe som åpenbart skyldtes at organisasjonen domineres av Kina, som betaler 1 %. av WHO budsjett mens USA betaler 20 %

Vi må regne med at Trump har en høne å plukke med Kinas kommunistparti når den verste corona-krisen er over.

ANNONSE