Nyt

WHO-chef Tedros Adhanom, kan ikke overleve håndteringen af covid-19. Han vil tage hele organisationen med sig i faldet. Her møder han sin herre og mester Xi Jinping i Folkets store sal 28. januar 2020.

Historien om covid-19´s oprindelse vokser dag for dag. Den 31. december opdagede University of Toronto at Kina var begyndt at censurere internettet for termer knyttet til corona-virus.

The Citizen Lab at the University of Toronto discovered that Chinese authorities began censoring certain internet terms from social media, such as: Wuhan Unknown Pneumonia, SARS Variation, Wuhan Seafood Market, and other keywords that condemned the government’s handling of the outbreak.

Kina ønskede m.a.o. en total mørklægning af al information om virusset.

31. december er samme dato som Kina varslede WHO om et nyt virus af ukendt oprindelse.

Men 5. januar udsendte WHO en erklæring om varslet fra 31. december.

WHO releases a statement characterizing China’s initial Dec. 31 notice about “pneumonia of unknown etiology.”

The agency wrote: “Based on the preliminary information from the Chinese investigation team, no evidence of significant human-to-human transmission and no health care worker infections have been reported.”

Her siger WHO god for Kinas version på en måde, som giver dem en stor sikkerhedsmargen: intet bevis på menneske-til-menneske-smitte og ingen smitte hos sundhedspersonel? WHO må have været klar over at Kina havde lagt låg på al omtale af en epidemi, som var under udvikling.

For historien om whistlebloweren Len Wenliang blev rapporteret af CNN 1. januar:

January 1:

CNN featured a story about Dr. Li Wenliang, who was one of eight doctors in Wuhan warning about the spread of the virus on social media in late December. He not only ended up contracting COVID-19 but was labeled a “rumor-mongerer” by Wuhan police, after being detained for making false statements.

He was also forced to write a self-criticism saying his warnings “had a negative impact,” accordingto the Wall Street Journal.

En læge som advarer om et farlig virus tvinges til at offentliggøre selvkritik! Dette var selvsagt WHO godt klar over.

Kinas sundhedsdirektør 3. januar: Alle laboratorieprøver skal ødelægges. Alle spor slettes.

January 3:

China’s top health officials at the National Health Commission follow the Hubei Health Commission and issue a gag order directing that Wuhan pneumonia samples be moved to testing facilities, or destroyed.

The National Health Commission also orders institutions not to publish any scientific information related to the virus, Caixin Global reported.

Kina havde noget at skjule. Hvad var det?

Amerikanerne tror nu, at virusset slap ud fra et laboratorie i Wuhan ved en fejltagelse.

There is an increasing belief that the novel coronavirus (COVID-19) originated in a lab in Wuhan, China — not as a bioweapon — but as part of Beijing’s effort to identify and treat viruses to enhance its own international prestige, according to sources.

Virusset slap ud, fordi de ansatte havde sænket sikkerhedsniveauet og så bort fra reglerne.

Multiple sources tell Fox News that it is believed standards in Wuhan were disregarded before the virus leaked, and then Beijing began its coverup.

Amerikanerne er overbevist om at WHO aktivt bidrog på Beijings side. De er i samme båd.

Sources also say the World Health Organization (WHO) was complicit from the beginning, to help China cover its tracks. The WHO and China have denied any wrongdoing.

Ville ikke have amerikansk assistance

Den 6. januar tilbyder amerikanske Center for Disease Control at sende et team til Wuhan for at hjælpe. Det bliver afvist i over en måned.

Eksperten fra Trumps team, Deborah Birx, siger at de stolede på informationerne de fik om virusset fra Kina. De viste sig at være vildledende. Hun siger, at hvis de havde fået korrekt information ville de have taget helt andre forholdsregler.

ANNONSE

Medierne, som nu går i struben på Trump, udelader denne helt essentielle oplysning. De retter bager for smed.

I praksis lader de kommunistregimet slippe for ansvaret.

January 6:

U.S. Centers for Disease Control (CDC) offers Beijing technical expertise to help with the virus. Beijing ignores the offer for over a month, along with additional offers of assistance from Heath and Human Services (HHS) Secretary Alex Azar and other senior U.S. officials, according to The New York Times.

Først den 14. januar åbner WHO for muligheden af, at det kan forekomme, at der sker smitte menneske-til-menneske i begrænset omfang, bare for straks at slå det ihjel med at man ikke har set nogen betydelig smitte menneske-til-menneske. Dette bliver endnu tydeligere i en tweet WHO sender ud. WHO redder Kinas ansigt. Igen.

 

January 14:

The chief of the WHO’s emerging diseases unit reports that “it is possible that there is limited human-to-human transmission, potentially among families, but it is very clear right now that we have no sustained human-to-human transmission,” Reuters reported.

The WHO also sent out a tweet claiming that Chinese authorities had conducted a preliminary investigation that found no evidence of human-to-human transmission of the coronavirus.

The Jan. 14 tweet came less than two months before WHO declared COVID-19 to be a global pandemic.

Først en uge senere, 21. januar, indrømmer WHO at der sker smitte mellem mennesker.

January 21:

One week later, a WHO delegation concludes a two-day field visit to Wuhan, and notes that “Data collected through detailed epidemiological investigation and through the deployment of the new test kit nationally suggests that human-to-human transmission is taking place in Wuhan.”

Først den 23. januar indfører Beijing karantæne i Wuhan, men da er allerede 5 millioner mennesker rejst ud af byen.

January 23:

Chinese authorities lock down Wuhan, after letting some five million people leave the city without any medical screening in the weeks prior, The Wall Street Journal reported.

Hvad værre er: Kina standser ikke internationale flyvninger ud af Wuhan. Flyene går som sædvanlig selv om der er fuld blokade indenlands. Hele 400.000 mennesker rejser til USA og 40.000 ankommer selv efter Trumps indrejseforbud 31. januar. Medierne forsøger at give Trump skylden.

Since Chinese officials disclosed the outbreak of a mysterious pneumonialike illness to international health officials on New Year’s Eve, at least 430,000 people have arrived in the United States on direct flights from China, including nearly 40,000 in the two months after President Trump imposed restrictions on such travel, according to an analysis of data collected in both countries.

430,000 People Have Traveled From China to U.S. Since Coronavirus Surfaced 

Det er sammenstillingen af disse to handlinger: Censuren indenlands, som garanterer spredningen og det at man endelig beskytter sine egne, men lader virusset sprede sig til omverdenen, som gør at Kina ikke kommer til at slippe godt fra det.

Undertrykkelsen af rapporteringer, om hvor slem epidemien var i Kina, fortsatte.

February 6:

According to the South China Morning Post, China’s internet watchdog had tightened control over social media platforms, following President Xi Jinping’s directive. Citizen journalist and former rights lawyer Chen Qiushi disappears in Wuhan after posting mobile-phone videos of packed hospitals and distraught families, according to the New York Times.

Censuren rammer også tre reportere fra Wall Street Journal, som havde været i Wuhan. De udvises.

February 19:

Beijing’s relationship with the American media worsens when three Wall Street Journal reporters had their press credentials revoked. The reporters covered the outbreak in Wuhan, according to the Journal.

Forfølgelsen af borgerlige journalister fortsætter, men disse er modige og lader sig ikke kneble uden protester.

February 26:

Li Zehua, a citizen journalist who had worked at CCTV, is detained, according to the Guardian newspaper. He records the encounter.

Den 11. marts regner University of Southampton ud, at 95 procent af ofrene for covid-19 kunne være undgået, hvis regimet havde handlet øjeblikkeligt. Det er denne omstændighed som gør at Kina vil blive holdt ansvarlig, økonomisk, strafferetsligt og politisk. Hvis WHO vælger Kinas parti vil organisationen ikke slippe fra det med et klaps på hånden.

March 11

Researchers from the University of Southampton, in the United Kingdom, said that if Beijing responded early to the outbreak there would have been significantly fewer cases. The researchers said if Beijing responded three weeks sooner, 95 percent of its cases could have been avoided.

Hvad er de virkelige tal for Kina, er et logisk spørgsmål? Er der nogen som helst grund til at tro på det Beijing siger, når de har løjet hele vejen igennem?

March 27

Bloomberg reported that thousands of urns were found at funeral homes in Wuhan, which sparked even further doubt that Beijing was providing accurate data on its death toll. Radio Free Asia reported that 40,000 may have died there compared to reports at the time of 3,200 in the entire country.

Timeline of China’s possible coronavirus cover up

Se også:

Reuters kortlægger epidemi-kronologi i Wuhan

– Viruset oppsto i Kina og krysset fra dyr til menneske i slutten av 2019

Kina hadde mange sjanser til å hindre at det ble en epidemi
Kommunistpartiet slapp viruset ut i verden – helt bevisst

ANNONSE