Nyt

Fredag blev Rasmus Paludan overfaldet, da han som journalist for Frihedens Stemme var på Dortheavej ved Islamisk Trossamfunds moské. En mand genkendte ham, stiger ud af sin Suzuki Ignis (‘Suzuki-Tariq’, kunne vi kalde ham), og løber imod Paludan med hænderne hævet. Han når lige at få fat, før en PET-vagt passiviserer ham. Jeg ved godt det er irrationelt, men i de her år med ‘multikulturel envejsvold’, er det befriende at se ordensmagten tale et sprog som tilvandrede patriarker forstår. To udlændinge kommer spontant angriberen til hjælp, men gennes væk af PET. Den ene afslutter dialogen med ‘lille hund’, men nu ved han, at selv godmodige hunde kan bide…

Der er 1000 kommentarer til videoen i International Hyggegruppe, og her ytrer den islamiske folkelighed sig uden filter. Den gennemsnitlige intelligens er lav, men husk – halvdelen er faktisk under gennemsnittet. Lidt skræmmende, for ikke alle danskere kan have tilknyttede livvagter.

Jeg kom på skadestuen og blev undersøgt og fik en stivkrampe vaccination. Gerningsmanden lavede to kradsemærker på min nakke. De er blevet sprittet og vasket. De to, som hiver manden væk, er to livvagter fra Politiets Efterretningstjeneste.” (Rasmus Paludan, Berlingske, 20. marts 2020)

ANNONSE

Paludans overfaldsmand

 

ANNONSE