Kopierede/fra hoften

Arkivfoto: Jagtvej 69)

Fredag i sidste uge kunne man på Radio4 høre en relativ sober analyse af højreekstremisme i Tyskland af Freja Madeleine Stein, der dog afslutningsvis fortalte, at Tobias Rathjen ‘godt kan siges at være lidt en del’ af Reichsburgerbevægelsen. Der er tilsyneladende ingen enlige ulve på højrefløjen.

Omvendt med venstrefløjen. Når venstreradikale ved den årlige Ungdomshus-demo rutinemæssigt går amok, så er det ifølge Ekstra Bladet blot en ‘hel masse teenagere’ i ’sorte hættetrøjer’. Billeder af demonstrationen hos Pressefotos, og fine optagelser af optøjerne hos Kaos TV. Fra EB.dk – Molotovcocktails kastet mod politiet (ved Andreas F. R. Wentoft).

“- De begyndte at kaste sten, flasker og nogle enkelte molotovcocktails mod politiet. Vi har ryddet og slukket bålene. Trafikken begynder snart at glide igen på Jagtvej, siger politiinspektør Tommy Laursen til Ekstra Bladet.

Der er ikke foretaget anholdelser endnu, og der er ingen tilskadekomne, oplyser politiet yderligere.”

“Venstreekstremisternes slagord er ‘intet glemt, intet tilgivet’, men det er alle os lovlydige, demokratiske borgere i København, der bør tage disse ord til os. et virker det til, at de fleste af os både har glemt og tilgivet alt, hvad venstreekstremisterne har gjort – og stadig gør – ved vores by.”(Claes Kirkeby Theilgaard, 2. marts 2020)

ANNONSE