Dag: 19. februar 2020

Wilhelm Marc (1839-1907) Olje på lerret, format ikke oppgitt, Franz Marc Museum, Kochel am See Tysk titel: Franz Marc beim Holzschneiden Den tyske maler Wilhelm Marc (1839-1907) er særlig kjent som genre- og portrettmaler. Her har han foreviget sin sønn Franz (1880-1916) i det han pusler med hva som kan være et tresnitt. Franz Marc […]

Les Mer...

At afholde en demonstration uden for en moske hvor der skal være en børnebegravelse kan fra et PR-perspektiv kun blive en katastrofe. Stram Kurs får ingenting gratis af medierne. I det her tilfældet har de ingen chance til at vinde frem.

Les Mer...

  Der sker meget grimme sager i Sverige. Dagligt. Gerningsmændene skammer sig ikke over at filme deres ugerninger. Tvert imod. Det er en del af fornøjelsen at filme fornedrelsen af ofrene. Derfor kaldes disse forbrydelsene fornedringskriminalitet. Det har en viss forbindelse med det danske fænomenet dominskriminalitet. En indvandrergruppe har stor glede af at sparke en […]

Les Mer...

Alban Berg (1885-1935) skrev denne kvartetten i 1910, det siste år han var elev hos Arnold Schönberg (1874–1951) i Wien. New Zealand String Quartet spiller, i et opptak fra 2004.

Les Mer...

Arabisk er nu det største modersmål i flere børnehaver og i de fleste af Rønnebys forskoler, rapporterer Sveriges Radio. En rektor tøver med at kalde det et problem, det er en «udfordring», selv når der opstår konflikter.

Les Mer...