Dag: 11. februar 2020

Johan Christian Clausen Dahl (1788-1857) Akvarellfarger, lavering og blyant på papir, 21,1 x 27,8 cm, Nasjonalmuséet, Oslo. Tegningen er datert 14. september 1820, og de tre avbildede personer i forgrunnen er prins Christian Frederik, som var Norges konge noen måneder i 1814, og fra 1848 kong Christian VIII av Danmark, hans ektefelle Caroline Amalie av […]

Les Mer...

Alt udenfor klanen er fjenden. Det svarer til de arabere, der lander i Skandinavien og begynder deres egen lille krig mod os dagen efter hvad enten det nu er vold, voldtægt eller plyndring. De handler på en dyb, historisk impuls. Vi er naboklanen, fjenden. De koloniserer os, og vi forstår dem ikke.

Les Mer...

Jacques Offenbachs (1819-1880) operette Orphée aux enfers ble først oppført i 1858, en revidert utgave kom i 1874. Gimnazija Kranj symfoniorkester, Slovenia, spiller, dirigent er Nejc Bečan.

Les Mer...

Mohamad Alnabhan kommer til Danmark i 2015, hvor han bliver familiesammenført med sin far, der er rejst i forvejen til Danmark. Men den danske presse glemmer at stille kritiske spørgsmål til den stærkt troende muslim. Mohamad Alnabhan promoverer her den kvindefornedrende burka til små piger.

Les Mer...

Den fra Facebook forviste Søren Grinderslev har fået en støttegruppe på Facebook. Hvordan kan folketingsmedlemmer have en større ytringsfrihed end alle andre.

Lars Hedegaard og Aia Fog kom tilbage på Facebook.

Men det gælder åbenbart ikke for alle andre?”

Les Mer...