Nyt

Det er tre år siden medierne skrev om en indvandrerbandes trusler mod tatovør Lars Pedersen. Han må den dag i dag tage ‘antidepressiv og angstdæmpende medicin’, og har netop netop lukket sin forretning efter 10 år i branchen. Trist historie fra TV2 Fyn – Lars sagde fra over for bandetrusler: – Det har haft store konsekvenser for mig.

“Lars Pedersen var selv tatovør i Odense samt formand for foreningen Professionelle Danske Tatovører. Derfor sagde han fra over for truslerne fra bandemedlemmerne og blev med ét slag talsperson for de afpressede tatovører. …

Det blev startskuddet på flere retssager og trusler – også mod Lars Pedersens søn. Tre år senere er han sikker på, at han aldrig ville gøre det igen. Prisen har været for høj, siger Lars Pedersen. …

– Jeg har mistet ufattelig mange venner og familie. Det sidste, der er sket, er, at jeg har mistet min kæreste. Jeg har mistet min søn, jeg har ikke kontakt med ham mere. Det har været både fysisk og psykisk en kæmpe deroute, siger Lars Pedersen.

ANNONSE